Kundernas erfarenheter och testimonials

Kundupplevelser

Läs våra nöjda kundupplevelser och testimonials och hur Walkfeeling & Runfeeling har förändrat deras liv till det bättre.

0 %

av dem som tränar med Walkfeeling upplever mindre smärta, mindre stress och högre livskvalitet på bara 6 månader.

Magdalena Pajala, skidåkare

5:e vid OS i Vancouver, nu Team Serneke

”Jag är mycket förvånad över den utveckling som har skett. Jag har alltid sett mig själv som en löpare med tunga steg, och på något sätt har jag gjort det till min sanning. Men det är så trevligt eftersom det nu raderas. Att känna att man kan hitta lättheten i steget och få ett driv som jag inte har haft tidigare är en fantastisk upplevelse.”

Jag har lärt mig att röra mig på ett helt nytt sätt, vilket innebär att jag trots alla odds kan springa utan smärta.

Du kan inte tro att så lite gör så mycket. Att känna att något inte stämmer i kroppen, att ha mycket spänningar och smärta i kroppen och att bara ändra sitt sätt att gå och stå är ganska häftigt.

Jag tar med mig rörelseträningen och behåller den i livet och i vardagen. Jag har tidigare lindrat min nacksmärta och skjutit problemet framför mig tills det inte längre var möjligt…

Jag är mycket förvånad över den utveckling som har ägt rum. Jag har alltid sett mig själv som en löpare med tunga steg, och på något sätt har jag gjort det till min sanning.

Magdalena Pajala

-
Läs min berättelse

För de flesta av oss är rörelse en integrerad del av vårt dagliga liv. Att röra sig i samklang med kroppen har många positiva aspekter, oavsett ålder.

Murdo Mackay

-
Läs min berättelse

Vi är redo att hjälpa dig med din vardagliga rörelse.

Ingen ska behöva leva med värk, smärta eller andra begränsningar i kroppen. På Walkfeeling är vi övertygade om att alla, oavsett ålder eller bakgrund, kan förbättra sitt rörelsemönster och därmed sin livskvalitet och prestation.