Om oss

Våra Rörelsecoacher

Vårt Rörelsecenter ligger i Göteborg, men du kan rörelseträna med oss på flera platser i Sverige. Kika igenom listan nedan för att hitta din närmsta Rörelsecoach. Vi håller även sessioner online, ta kontakt med oss om du är intresserad av det.

Ett starkt team

Våra Rörelsecoacher kommer alla från olika bakgrund. Tillsammans har vi 137 års erfarenhet inom träning och hälsa! Bl.a. har vi personliga tränare, osteopater, massörer och posturaltränare i vårt starka team. Gemensamt för oss är att vi älskar arbeta med människor och hjälpa varje individ hitta sin unika väg till ökat välmående och/eller prestation.

Är du vår nya kollega?

Walkfeeling och Runfeeling växer och vi är ständigt på jakt efter nya kollegor. Är du, eller någon du känner, vår nästa Rörelsecoach? Läs mer om våra utbildningar här och möjligheten till en ny karriär.

Kostnadsfri rörelseanalys

Närmare 2000 personer har de senaste tio månaderna gjort en fri rörelseanalys hos oss. Alla upplevde något nytt och tog med sig nyttiga lärdomar som kommer göra skillnad och hjälpa dem i framtiden. Välkommen att boka en analys du med, eller tipsa någon du känner.
Varma hälsningar Murdo Mackay, Ordförande och grundare

Murdo Mackay

Grundare av Walkfeeling® och Runfeeling®

Rörelsecoach Tommy Olausson

Partner och Rörelsecoach för Walkfeeling® och Runfeeling®

Det har tagit oss över 20 år av sökande. Jag är så stolt att berätta att vi har hittat nycklarna som människor så länge har letat efter. Nu är varje dag en möjlighet att hjälpa en annan människa hitta sin egen rörelsefrihet. ”

Läs mer om Tommy

Jag har under ca 30 år sökt svar på hur jag kan bli fri i min kropp. Jag har tränat rehab och gått på behandlingar under 25 år för att få hjälp med värk, stelhet och smärta utan hållbara resultat. Jag har genom åren utbildat mig till Osteopat, massageterapeut, postural tränare och jobbat med 1000tals klienter världen över med träning, behandling och optimering av vardagliga rörelser, som att stå, gå och springa.

Utbildningar:

 • Osteopat DO, 2005-2010
 • Postural tränare 2010-2013
 • Basmedicin 2005-2007
 • Massageterapeut 2004-2005
 • Personlig tränare 2004-2005
 • Kostrådgivare 2004
 • Massör 1999-2000

Meriter:

 • Svensk mästare som massör med IF Elfsborg 2006
 • Erfarenhet som massör från Champions League kval och Europa League 2007
 • Svenskt SM-brons i 100 m sprint på veteran-SM 2015, barfota!

Tränat världsstjärnor:

 • Vinnaren av So You Think You Can Dance 2013
 • Trefaldig Stanley Cup-Vinnare i NHL
 • Världsmästare i triathlon och decatriathlon
 • OS-deltagare i skidor, Vancouver 2010
 • Flera landslagsspelare från Svenska fotbollslandslaget
 • Världens bästa handbollsmålvakt
 • Hade ett projekt med tre allsvenska fotbollsspelare, alla tre blev proffs!

Några företagsföreläsningar:

 • VOLVO
 • Tetra Pak
 • Länsförsäkringar
 • Riksbyggen
 • Ringhals
 • Skanska
 • ATEA
 • Vasiba Care
 • Baker Tilly
 • Borås Energi
 • Söderberg & Partners
 • Göteborgsvarvet expo
 • Kretsloppet i Borås
 • Prinsens minne i Halmstad
 • Osteopatförbundets års kongress 2015
 • European school of osteopathy
 • Center for homeopathic education in London

Jag har tränat människor och föreläst i 12 länder, hittills…

Vi ses, hälsningar Tommy

Rörelsecoach Jenny Holmgren

Partner och Rörelsecoach för Walkfeeling® och Runfeeling®

”Ganska snabbt insåg jag att vi människor förstås påverkas av allt vi gör under vår vakna tid; vardagsrörelsen till och från jobbet, på arbetet och när vi rusar runt i affären. Plötsligt insåg jag att träning är bra, men också en väldigt liten del av resten av tiden.”

Läs mer om Jenny

”När jag befinner mig i södra Sverige kommer ofta människor fram till och mig och frågar var jag kommer från. Vilket är väldigt trevligt måste jag tillstå, människorna hör min norrländska och tycker att den låter allt från hemtrevlig till rolig.

Västerbotten, för att vara lite mera exakt, har varit min plats att bo på nästan hela mitt liv. Sedan 1979 bor jag och min familj i Vilhelmina, en liten tätort med 3500 st invånare och i hela kommunen, som räknas till en av dom största i Sverige till ytan, bor det ca 6700 st människor.

Jag har alltid varit intresserad av kroppen, träning och hälsa. På 90-talet drev jag en friskvårdsanläggning under en tioårsperiod och träffade många härliga människor. Det gav mig tillfälle att träna hela dagarna och jag minns tiden med ett leende på läpparna. Efter tredje barnet utbildade jag mig så småningom till osteopat, för att gräva djupare i kunskapen om kroppen.

Idag driver jag en klinik i Vilhelmina och träffar fortfarande många människor. Ganska snabbt upptäckte jag att de jag träffade ofta kom tillbaka med samma problematik och jag insåg att vi människor förstås påverkas av allt vi gör under vår vakna tid; vardagsrörelsen till och från jobbet, på arbetet och när vi rusar runt i affären. Plötsligt insåg jag att träning är bra, men också en väldigt liten del av resten av tiden. Samma sak med min osteopatiska behandling.

2016 började jag min utbildning inom Walkfeeling® Academy och så småningom engagerade jag mig i företag som delägare och Head Coach. Jag älskar att träffa människor och utvecklas tillsammans med andra.

Jag möter fortfarande människor i mitt yrke, men faktum är att det är på ett helt annat sätt nu. Våra kroppar har ett alarmsystem som exempelvis kan signalera smärta, obehag eller stelhet. När du lär dig att lyssna på din kropp och dess signaler blir du också medveten om att du själv kan påverka det tillståndet. På samma sätt som du kan spänna din lårmuskel så kan du faktiskt också slappna av i den.

Inom Walkfeeling® arbetar vi mycket med att medvetengöra vad din kropp försöker att säga till dig. Det applicerar vi i din vardagsrörelse, varje steg du tar. Visst har du hört begreppet – ”summan av allt” eller ”många bäckar små” – med detta i åtanke kan du med oss få inspiration och göra upptäckter i din egen kropp. Det gör att du kan röra dig friare med mindre anspänning och få tillgång till en naturlig rörelse – så att summan av all din rörelse blir uppbyggande istället för nedbrytande. Ta nästa steg du också!

Rörelsecoach Anton Melin

Partner och Rörelsecoach för Runfeeling®

”Att varje dag få möta nya människor och hjälpa dem att upptäcka mer av sin potential i löpning för att bli mer effektiva och reducera risken för skador är fantastiskt. Alla kan verkligen uppleva skillnad i sin löpning, oavsett ambitionsnivå. Det bästa med Runfeeling® är att du inte behöver göra en massa hårda träningstimmar för att nå just de resultat du alltid önskat nå.”

Läs mer om Anton

”Inte en dag är den andra lik. Varje dag innebär nya spännande möten med människor som vill hitta en bättre relation till sin kropp och rörelse.”

Om Runfeeling rörelsecoach Anton Melin

Rörelsecoach Anders Selander

Rörelsecoach för Walkfeeling® och Runfeeling®

”Jag vill hjälpa människor att lära sig röra sig med kroppen och inte emot den. Det var en av anledningarna att jag utbildade mig inom Walkfeeling och Runfeeling.”

Läs mer om Anders

När jag efter 9 år inom restaurangbranschen valde jag att väcka en dröm som funnits med mig under lång tid. Valet stod mellan massageterapeut eller utbilda mig till Rörelsecoach på Walkfeeling Academy. Vid första besöket hos Walkfeeling upplevde jag att rörelseträningen gjorde skillnad i kroppen redan efter en träning. Det fanns ett helhetstänk som var unikt i sitt slag och att använda kroppen som den är designad kändes logiskt.

Mina ungdomsår bestod till stor del av idrott och rörelse. Handboll, tennis, golf och framför allt fotboll. Fotboll blev min stora passion och jag har spelat både på elitnivå och i ungdomslandslag. Idag ligger skorna på hyllan och istället fokuserat på den vardagliga rörelsen och löpning. I framtiden hoppas jag att alla idrottsutövare ska få möjligheten att röra sig på bästa sätt med sin kropp. Att få möta människor och jobba med deras rörelse är den ultimata kombinationen.

Med den kunskapen jag fick av utbildningen kunde jag gå med mer avslappning och springa med lätthet och med mindre anspänning i kroppen. Jag vill nu vara en del av den här resan och hjälpa andra uppnå samma känsla, att röra sig med kroppen och inte emot den. Det var en av anledningarna att jag utbildade mig inom Walkfeeling och Runfeeling.

Rörelsecoach Jimi Jonsson

Rörelsecoach för Walkfeeling® och Runfeeling®

”Efter att ha utbildat mig till Walkfeeling & Runfeeling rörelsecoach mår jag fantastiskt i min egen kropp och har utvecklats enormt som person. Jag har hjälpt och har nu möjlighet att hjälpa fler människor till att bli fria i sina rörelser och verkligen kunna må bra i sina kroppar.”

Läs mer om Jimi

Så långt tillbaka i tiden som jag kan komma ihåg har man kunna hitta mig i ett träd. Har alltid älskat att klättra, springa, hoppa, dansa och röra mig. Jag har vuxit upp i Göteborg och haft ett aktivt liv som bestått av mycket sport, tid med vänner och mycket skratt. Jag är en glad, snäll och tillmötesgående kille som älskar att träffa nya människor och att få ha det som yrke är ett av de bästa val jag gjort.

Eftersom sport och hälsa alltid funnits i mitt liv var det ett väldigt naturligt val att 2014 utbilda mig till massageterapeut och personlig tränare, sedan 2016 har jag jobbat hos olika träningsföretag runt om i Sverige. Få hjälpa folk till bättre hälsa är ett jobb som har gjort så otroligt mycket för mig som person, att få vara med som personlig tränare och dela motgångar, framsteg, svett och glädje har varit berikande på så många plan. Som massageterapeut är det en underbar känsla att hjälpa folk bli av med huvudvärk, stelheter, smärtor och krämpor så att vardagen kan bli lättare. Att se lättnaden och leendet från en nöjd kund är värt mer än guld.

Efter att ha jobbat några år kändes det som att många fokuserar för mycket på resultat och att synsättet om vad som är hälsosamt behöver ändras, det är någonting som saknas. När jag kom i kontakt med Walkfeeling och diskuterade hälsa så föll bitarna på plats, jag fick upp ögonen för vad som är viktigt för att vi människor ska må bra.

Efter att ha utbildat mig till Walkfeeling & Runfeeling rörelsecoach mår jag fantastiskt i min egen kropp och har utvecklats enormt som person. Jag har hjälpt och har nu möjlighet att hjälpa fler människor till att bli fria i sina rörelser och verkligen kunna må bra i sina kroppar.

Ser fram emot vår första träff och att få lära känna dig!

Rörelsecoach Sofia Wetter

Rörelsecoach för Walkfeeling®

”Det jag gillar med Walkfeeling är att vi inte ser till problemen, utan ser till det positiva i varje individ vilket leder till oändliga möjligheter att utvecklas och må bra.”

Läs mer om Sofia

”I hela mitt liv har jag älskat att röra på mig och mitt intresse som ung var fotboll. Passionen för lagsamanhållning och all glädje gjorde att jag körde på trots att min knäskål hoppade ur led ett antal gånger och att ryggen sade ifrån nästintill varje dag.

Jag har besökt läkare som uttryckt att jag var för lång och ranglig för att spela fotboll och att jag borde sluta. Jag gick till Fysioterapeuter som gav mig knäskydd och träningsprogram som skulle stärka upp mitt knä. Problemen kvarstod och jag fick avsluta min amatörmässiga fotbollskarriär och satsa på gym och promenader då detta var det enda som fungerade. Jag började studera till Fysioterapeut och ville lösa mina problem på egen hand. Jag blev starkare. I perioder mådde jag helt okej i ryggen men varje gång jag testade att springa så fick jag ont. Promenader blev min grej, uppför kunde jag gå hur långt som helst, och snabbt skulle det gå för jag ville hinna med att se så mycket jag bara kunde. Problemen kvarstod, jag hade bara hittat ett sätt att gå runt mina problem, jag accepterade att jag antagligen inte kommer kunna springa såsom jag egentligen skulle vilja.

Efter att ha gått på en session hos Walkfeeling så gjorde jag mina övningar och blev förvånad över effekten av vad så simpla övningar kunde ge för resultat. Min smärta i ryggen försvann, den som jag nästan haft dagligen i 15 år. Det var för bra för att vara sant och jag vågade knappt tro det. Men lyckan över detta gjorde att jag snabbt utbildade mig till Rörelsecoach och älskade det. Idag är ryggvärken ett minne blott och jag kan nu springa både smärtfritt och lätt och kan äntligen njuta av det vackra som finns runt om mig utan att få ont efteråt.”

Rörelsecoach Pernilla Starke

Rörelsecoach för Walkfeeling®

”När jag gick in på Walkfeeling kände jag direkt att jag hittat vad jag letat efter.  Här ser vi på kroppen som en enhet och hjälper människor att hitta en lätthet i rörelsen som skapar verklig förändring.”

Läs mer om Pernilla

”Jag älskar att se människor utvecklas och växa!

Under många år har jag jobbat som ledare och chef inom restaurangbranschen. Där har jag träffat många olika människor i olika åldrar, från olika kulturer och med olika mål. Fått se dem utvecklas alla på sitt eget sätt.

Intresset för kroppen och rörelse bottnar sig i passionen för hästar och ridning. Det blir stora utmaningar i samspelet när hästens och ryttarens kropp inte riktigt är i balans.

För att förstå och komma till bukt med en del av de utmaningarna började jag med att läsa olika kurser och utbildade mig till Kraniosakral terapeut.

Jag upplevde att jag fick fina resultat i behandlingarna men att resultatet ofta inte höll över tid. Något hände när klienterna kom hem och gick in i vardagen. Problemen kom då ofta tillbaka.

Då började jag fundera på vad vi egentligen gör i vår vardag och leta vidare efter andra lösningar. Jag mötte Anders som jobbade som Rörelsecoach – han bjöd in mig till Walkfeeling.

När jag gick in på Walkfeeling kände jag direkt att jag hittat vad jag letat efter.

Här ser vi på kroppen som en enhet, hjälper människor att hitta en lätthet i rörelsen som skapar verklig förändring i deras vardag, i deras liv.

Det är fantastiskt att få vara en del av den resan.”

Rörelsecoach Charlotte Thunberg

Rörelsecoach för Walkfeeling®

”Jag är här för att jag gillar att  stärka och lyfta det positiva hos varje individ. Fantastiskt glädjefyllt att  få inspirera till skonsam rörelseträning. Det är en gåva få vara med och se klienters utveckling med minskad stelhet och smärta i sin kropp.”

Läs mer om Charlotte

”Jag är här för att jag gillar att  stärka och lyfta det positiva hos varje individ. Fantastiskt glädjefyllt att  få inspirera till skonsam rörelseträning. Det är gåva få vara med att se klienter utveckling och minskad stelhet och smärta i sin kropp.”

Rörelsecoach Alexander Da Cruz

Rörelsecoach för Runfeeling®

”Att på ett unikt sätt få hjälpa människor till frihet i sin rörelse/löpning så dem kan ha ett liv och en kropp utan smärta, utan skador och alla möjligheter att uppnå deras mål.”

Läs mer om Alexander

Rörelsecoach Rickard Svenningsson

Rörelsecoach för Runfeeling®

Med Runfeeling vill jag hjälpa människor till friare rörelse som förebygger eller lindrar värk och smärta. Alla har möjligheten att upptäcka sin fulla potential i sitt unika rörelsemönster, hitta lättheten och effektiviteten i steget oavsett om det handlar om vardagsrörelser eller löpning. Frihet i rörelse, frihet i livet.

Läs mer om Rickard

Jag har arbetat med människor i hela mitt vuxna liv och är säker på att det är något jag alltid kommer att göra då utbytet med andra är ovärdeligt. Efter många års erfarenhet som utbildad behandlingsassistent, kommunikatör och arbete på skola kom jag i kontakt med Walkfeeling & Runfeeling och provade på en rörelseanalys. Jag förstod snabbt att detta var den rätta vägen för mig då jag skulle få en chans att fortsätta få hjälpa människor men genom skonsammare rörelse och därmed mer glädje i livet.

 

Under utbildningen till Rörelsecoach blev jag smärtfri i min rygg och höft efter 10 års väldiga problem. Jag kan numer lägga tiden på den träning jag önskar när jag så vill, inte för att jag måste, för att hålla kroppen i schack. Jag har hittat mening och syfte med att hjälpa människor att låsa upp den potential de besitter genom Walkfeeling & Runfeeling och därmed ge dem den frihet som jag fick vidare i livet.

Rörelsecoach Eric Wass

Rörelsecoach för Runfeeling®

Läs mer om Eric

Reception / Rörelsecoach  – Lina Hult

Walkfeeling och Runfeeling®

”Här är varje person unik och lika unikt är rörelsemönstret. Vi fokuserar på individens styrkor och positiva upplevelser, vilket jag gillar. Att kunna få hjälpa människor att utvecklas och må bättre både fysiskt som psykiskt på ett enkelt sätt är helt fantastiskt. ”

Läs mer om Lina

”Här är varje person unik och lika unikt är rörelsemönstret. Vi fokuserar på individens styrkor och positiva upplevelser, vilket jag gillar. Att kunna få hjälpa människor att utvecklas och må bättre både fysiskt som psykiskt på ett enkelt sätt är helt fantastiskt. ”