Om oss

Walkfeeling

Walkfeeling arbetar utifrån att alla är unika med sin egen rörelsemönster.  Vi coachar individer, grupper och företag där vi bygger upp människor utifrån deras styrkor och det som är positivt och starkt, baserat på det ser vi vad som kan förbättras. Allt vi gör bygger på enkelhet och vi delar istället för att tala, det ger utrymme för människors egen unika upplevelse. Vårt fokus är alltid personen vi möter och den personens upplevelse och glädje.

Företaget grundades 2016 och har sin verksamhet i The Mackay Centre i Mölndal, en modern anläggning på 1000 m2. De senaste 2 åren har vi vuxit från 25 sessioner till 300 sessioner per vecka och vi har 15 anställda och söker nu fler medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa. 

Hela 92% av våra kunder upplever mindre smärta, mindre stress och högre livskvalitet på endast 6 månader.

När grundades Walkfeeling?

Walkfeeling grundades 2016 för att erbjuda en alternativ terapi för dem som lider av smärta, värk, spännning eller skador under gång eller löpning.

På senare tid har Runfeeling utvecklats och använder Walkfeeling-principerna för att stödja löpare och idrottare.

Vem skapade Walkfeeling?

Walkfeeling grundades 2016 av Murdo Mackay, en före detta marinmilitär och Tommy Olausson, en professionell osteopat, massageterapeut och före detta fotbollstränare.

Principerna bakom Walkfeeling-ethos omfattar tio års influenser från idrott, fysioterapi, mental hälsa och militär.

Varför startade du Walkfeeling?

Genom våra möten upptäckte vi att människor i alla åldrar och bakgrunder (inklusive barn, tonåringar och vuxna) upplever smärta. Smärta är allmänt förekommande, och tyvärr verkar det som om den blir allt värre.

Vi har skapat Walkfeeling för att stödja människor som lider av smärta, värk, spänningar och andra rörelsebegränsningar. Walkfeeling erbjuder en unik typ av gångterapi och är ett säkert och lättillgängligt alternativ till vanliga hälsovårdstjänster.

Våra Rörelsecoacher kommer att hitta källan till din smärta, genomföra enkla Walkfeeling rörelseanalyser och Rörelseträning för att förbättra din rörelsefrihet.

Vad är den största skillnaden mellan Walkfeeling och Runfeeling?

Walkfeeling och Runfeeling har liknande tillvägagångssätt men erbjuder olika tjänster - de vänder sig båda till kunder med samma önskade resultat - en önskan att träna, springa, gå eller röra sig på ett smärtfritt sätt.

Walkfeeling-rörelsecoachning och dess tjänster hjälper en rad olika personer som vill hitta frihet i rörelse.

Runfeeling erbjuder en liknande tjänst, men fokuserar på löparaspekten av motion och träning. Visste du att aktiva människor går mellan 10 000 och 15 000 steg per dag, vilket motsvarar nästan 200 000 km under en livstid? Vi anser att du förtjänar att kunna gå och springa snabbare, friare och utan smärta.

Vem kom på idén om Walkfeeling-gångterapi?

Grundaren av Walkfeeling, Murdo Mackay, kom på konceptet tack vare sina kombinerade erfarenheter från militären, fotbollen och sitt förhållande till sin kropp, skador och smärta. Han anser att alla ska behandla sin egen kropp med respekt.

"Om du lyssnar på din kropp när den viskar behöver du inte höra den skrika."

Walkfeeling ger dig en möjlighet att lära dig hur du behandlar din kropp och hur du hittar lösningar för att utrota smärta för gott.

Vad har Walkfeeling-anställda för bakgrund?

På Walkfeeling är våra Rörelsecoacher har ett brett spektrum av bakgrunder och erfarenheter, inklusive sjukgymnaster, osteopater, kiropraktorer och andra med bakgrund inom medicin, idrott, utbildning och hälsa.

För att bli Walkfeeling-coach eller Runfeeling-coach behöver du inte ha någon särskild utbildning eller erfarenhet. Walkfeeling anställer gärna personer med olika bakgrund och erfarenheter. Men framför allt måste du vara villig att hjälpa och hjälpa människor på deras fysiska resa.

Du kan ansöka om att få delta i Walkfeeling Utbildningsacademi här.

Hur många personer arbetar på Walkfeeling?

Walkfeeling har 20 anställda, men vi söker ständigt nya rörelsecoacher.

Ansök till Walkfeeling utbildningsakademi här.

Var ligger Walkfeeling?

Walkfeeling Rörelsecenter, känt som "The Mackay Centre", ligger i Mölndal utanför Göteborg. I det 1 000 kvadratmeter stora utrymmet finns en rad olika aktiviteter och evenemang och det är här som en stor del av Walkfeeling-utbildningen, workshops och gruppsessioner äger rum. Det finns planer på att öppna fler center i Sverige, Europa och resten av världen.

För vägbeskrivning till The Mackay Centre klicka på här.

Var kan jag lära mig mer om rörelsecoachning?

Walkfeeling och Runfeeling är utformade för att passa alla och är en tjänst som är tillgänglig för personer i alla åldrar och kön. Våra kunder kan komma från olika företag, organisationer och bakgrunder.

Våra rörelsecoacher kan arbeta med personer som arbetar inom hälsa, träning och idrott från nybörjare till den högsta professionella idrottsnivån. Eftersom företaget erbjuder online-coaching har vi kunder från hela världen!

För att ansöka om att bli en Walkfeeling Rörelsecoachmåste du först och främst registrera dig till Walkfeeling Training Academy.

Vilka är Walkfeeling-värdena?

Våra värderingar är enkla. Vi ser varje klient som unik.

Vi tar oss tid att förstå och uppskatta att alla har styrkor, svagheter och förbättringsområden.

Vi lyssnar med aktiva öron.

Vi delar med oss i stället för att tala om.

Vi agerar med enkelhet.

Vi fokuserar på kundernas upplevelse och trivsel.

Vi kallar det inte för Walkfeeling-teknik.
Vi kallar det din teknik eftersom lösningen tillhör dig.

Berätta något unikt om Walkfeeling..

Vi älskar att fira och dela med oss av våra kunders livsförändrande berättelser.

En av våra äldre klienter hade dålig balans och kunde inte stå utan att hålla i något för att få stöd. Efter månader av Walkfeeling-träning gav han oss sedan en härlig feedback om sina framsteg:

"Titta på mig nu! Jag kan stå utan stöd och vända på huvudet och titta på min vackra fru - det betyder allt för mig, tack Walkfeeling."

För fler fantastiska berättelser, besök vår sida med testimonials från klienter.

Vad är en kosntadsfri rörelseanalys?

Vem som helst kan njuta av en GRATIS rörelseanalys med Walkfeeling.

Vi tror på att ge tillbaka till samhället. Alla förtjänar en chans att förbättra sina rörelser och minska smärta. Walkfeeling kan hjälpa dig att upptäcka något nytt om din kropp och kan ge dig verktyg som förändrar ditt liv. Vad har du att förlora? Prova en gratis rörelseanalys och boka fysiskt möte eller online idag.

Det bästa sättet att få reda på mer om oss är att:

- Besök vårt The Mackay Centre i Mölndal, Göteborg, Sverige.

- Boka en session i Walkfeeling-rörelseträning online eller fysiskt.


- Du kan prata med oss direkt via telefon på: 031-789-49-90.

- Eller skicka ett
e-post
med din förfrågan.

Vi ser fram emot att höra från dig!