Walkfeeling & Runfeeling
Academy

Vidareutbilda dig till
diplomerad Rörelsecoach™

Framtidens behandling är rörelseträning

Vi har utvecklat två diplom som utbildar dig inom området rörelsecoachning och träning. Utbildningarna syftar till att ge dig en bra grund och färdigheter för att bli en trygg och säker fysisk tränare inom rörelseträning.

En grundkurs för ökad förståelse för att se rörelse och få en djupare förståelse för HUR vi rör oss är viktigt, inte bara ATT vi rör oss. Det ger dig en inblick i ett helt unikt sätt att hjälpa människor som har smärta, molvärk, spänningar eller känner sig begränsade i sin rörelse. 

"Utbildningen till Rörelsecoach har gett mig verktyg som mina klienter kan använda mellan mina behandlingar. Genom att bli medvetna och förstå sina egna rörelsemönster när de går kan de själva minska sin smärta och förbättra sin allmänna hälsa, sitt välbefinnande och sin lycka. "

Rörelsecoach Walkfeeling®

Diplomerad Rörelsecoach
SEK 31,995 ex moms
  • Se rörelse och identifiera positiva rörelsemönster
  • Konsten att lyssna effektivt
  • Dela vs. Tala om
  • Samhället och träning
  • Vikten av att inte veta
  • Vad är kommunikation?
  • Hur man identifierar skadliga rörelsemönster
  • Anatomi och biomekanik
  • Kraften i mötet

Behörighetskrav för kursen

Det finns inga specifika behörighetskrav eller förkunskaper som krävs för att gå utbildningen. Vi vill dock att du har en önskan om att verkligen hjälpa människor och att hitta orsaken till smärta, värk, spänningar, stress eller andra begränsningar. 

Engagerade naprapater, sjukgymnaster och personliga tränare

Vill du ha bättre behandlingsresultat? Denna utbildning är en unik möjlighet att komplettera din kompetens med en efterutbildning i rörelse. När dina klienter blir medvetna om sin gång, i sina vardagliga rörelser; på arbetet, till affären, på promenaden, kommer du att få ett bättre behandlingsresultat.

Karriärmöjligheter

När du har genomfört utbildningen till Walkfeeling eller Runfeeling så kan du använda dina nya kunskaper till att:

Arbeta som egen företagare som rörelscoach

Arbeta som egen företagare som rörelscoach

Ansluta dig till Walkfeeling/Runfeelings team och ansök om att bli rörelsecoach.

Ansluta dig till Walkfeeling/Runfeelings team och ansök om att bli rörelsecoach.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter och ange vilket utbildning du är intresserad av. Vi kontaktar dig med ytterligare information. Innan vår utbildning till Rörelsecoach behöver du göra en personlig intervju innan du kan bli antagen.