Annas berättelse

"Jag har lärt mig att röra mig på ett helt nytt sätt, vilket innebär att jag mot alla odds kan springa utan smärta."

Anna
Walkfeeling Kund
5/5

Läs Annas berättelse om hur Walkfeeling har hjälpt henne att springa för första gången utan smärta.

”Jag har lärt mig att röra mig på ett helt nytt sätt, vilket innebär att jag mot alla odds kan springa utan smärta. Att som 33-åring få veta att man aldrig kommer att kunna springa igen på grund av artros i båda knälederna och att höra från sjukgymnasterna att jag i stället kunde träna simning eller cykling var extremt jobbigt. Under många år har löpning varit min enda form av motion och mitt sätt att få mental återhämtning.

När jag äntligen vågade göra en rörelseanalys på Runfeeling hade jag inte sprungit på åtta år. Idag, efter att ha tränat med Anton i några månader, känner jag att jag börjar lita på min kropp igen. Jag har lärt mig att springa och röra mig på ett helt nytt sätt, vilket innebär att jag trots alla odds kan springa utan smärta. Jag har lärt mig att känna min kropps förmåga att röra mig, vilket innebär att jag snabbt kan analysera mina rörelser och ändra dem omedelbart för att undvika smärta. Jag känner att jag har fått mycket bättre kontroll över mina rörelser och känner mig mycket smidigare.

Jag trodde att det aldrig skulle bli möjligt, men jag hade nästan helt gett upp tanken på att kunna springa igen. Jag är så glad att jag vågade boka en rörelseanalys. Det enda jag ångrar är att jag väntade i åtta år, då jag verkligen saknade löpningen i mitt liv!”