Johannes historia

"Att känna att det är något som inte riktigt stämmer i kroppen, att ha mycket spänningar och smärta i kroppen och att bara ändra hur man går och står är ganska häftigt."

Johannes
Walkfeeling Kund
5/5

Läs Johannes berättelse om hur Walkfeeling har hjälpt honom att minska spänningar i kroppen och förändra sitt sätt att gå för alltid.

”I många år hade jag känt att jag hade fel. Jag, som gillar att röra på mig och särskilt att springa, började märka att jag fick spänningshuvudvärk efter att jag sprungit och var redo att sluta springa. Sedan fick jag tips om Walkfeeling / Runfeeling.

Här bekräftade de vad jag misstänkte. Jag belastade benen på fel sätt och hade huvudet alldeles för långt fram. Efter fyra månaders träning har jag inte längre några spänningar i kroppen. Mycket bättre hållning och en riktigt bra bild av hur min kropp fungerar.

Det är inga revolutionära förändringar som du behöver göra. Mycket handlar om att förstå din kropp och göra små justeringar. Att flytta huvudet en centimeter bakåt och uppåt med blicken gav en ny kroppshållning.

Vad är det då som du tar hjälp av? Tja, att få coachning och sluta med det som inte är bra och börja med det som är bra. Det låter enkelt… Det trodde jag också, men om du inte ständigt påminner dig själv om vad du behöver tänka på är det lätt att du hamnar tillbaka i det du gjorde tidigare. Det är först nu som den börjar sitta naturligt.

Jag tänker inte längre på hur jag rör mig, det händer bara på rätt sätt.
Så tack för allt bra stöd och all positiv feedback.

Vissa dagar har man många andra saker att tänka på och att alltid mötas av era leenden och er fantastiska energi ger en boost för att man ska vilja fortsätta. Så försök med det här. ”