Vi hjälper er med ett
hållbart hälsoarbete

Engagera era medarbetare med en aktiv friskvård

Friskvård är viktigare än någonsin, både för att förebygga sjukskrivningar men också för dig som arbetsgivare. Det räcker oftast inte med att bara erbjuda era medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag. Detta gör era konkurrenter också.. För att vara en attraktiv arbetsgivare behöver ni idag aktivt arbeta med dina medarbetares friskvård – även med de som inte är ute och löptränar på lunchen.

Walkfeeling erbjuder samarbeten inom friskvård för alla typer av företag, kommuner, föreningar och organisationer. 

  • 72 miljarder kronor...

    Så mycket förlorade Sverige på långtidssjukskrivningar under 2022, visar en nya rapport. Det här är en indikator på hur mycket vi som samhälle tillsammans kan spara på förebyggande hälsovård.

Vill ni också få en kostnadsfri och inspirerande föreläsning till ert företag?  Det kan t.ex. vara på en frukost, ett personalmöte eller en kickoff. Vi kommer till er arbetsplats och föreläsningen tar ca 20 minuter där vi inspirerar och engagerar era medarbetare. 

Boka in en helt egen hälsodag på er arbetsplats eller hos oss där era medarbetare får göra individuella rörelseanalyser med våra rörelsecoacher. Vi erbjuder normalt denna tjänst utan kostnad om ert företag är inom rimligt avstånd från Göteborg. 

Våra workshops är utformade för företag- och organisationer som gruppsessioner där våra utbildade rörelsecoacher vägleder deltagarna med praktiska och teoretiska inslag om rörelse och träning i vardagssituationer. Perfekt aktivitet vid t.ex. en kick-off eller liknande. 

Våra program är flexibla och kan skräddarsys efter ditt företags behov och krav. Kontakta oss om du vill diskutera ett skräddarsytt företagspaket.