rorelseanalys

Rörelseanalys

Hur du rör dig kan påverka din livskvalitet, en rörelseanalys hjälper dig förstå hur ditt nuvarande rörelsemönster påverkar din kropp.  Ett ofördelaktigt rörelsemönster där du belastar kroppen på ett felaktigt sätt leder ofta till besvär med stelhet, värk eller smärta. Som tur är går det att hitta tillbaks till en naturlig rörelse och belastningsfördelning så att du kan slippa besvär.

Boka en kostnadsfri rörelseanalys med en Walkfeeling Rörelsecoach för att ta reda på hur ditt rörelsemönster är idag och upptäck hur du med små justeringar kan återträna ett naturligt och avlastat rörelsemönster.

Så går det till

  1. När du kommer till oss möter du en Walkfeeling Rörelsecoach som ger dig en kort introduktion till vad Walkfeeling handlar om.
  2. Kort pratar vi om dina eventuella besvär och bakgrund.
  3. Därefter guidar Rörelsecoachen dig genom ett antal tester där vi tillsammans reflekterar över din nuvarande rörelse.
  4. Slutligen summerar Rörelsecoachen det ni tillsammans upptäckt under Rörelseanalysen och vad du skulle må bra av att fokusera på framöver för att optimera ditt rörelsemönster.

Kostnadsfri rörelseanalys

Närmare 2000 personer har de senaste tio månaderna gjort en fri rörelseanalys hos oss. Alla upplevde något nytt och tog med sig nyttiga lärdomar som kommer göra skillnad och hjälpa dem i framtiden.
Välkommen att boka en analys du med, eller tipsa någon du känner.
Varma hälsningar Murdo Mackay, Ordförande och grundare

  • Tidsåtgång: 20 minuter
  • Ombyte: Behövs inte, kom som du är
Svarta träningsskor