Hälsa för företag

Friskvård för företag med Walkfeeling

Walkfeeling erbjuder en helt ny typ av friskvård för företag och verksamheter.

Statistik visar att människor i allmänhet går 5000 -10 000 steg varje dag. HUR vi går och rör oss kan påverka våra kroppar. Inspirera ditt team och låt dem upptäcka hur de själv kan motverka smärta, värk, spänningar, stress och begränsningar med Walkfeeling Friskvårdsprogram®.

Investera i en gruppworkshop som dina anställda kommer att ha användning av i livet som helhet och inte bara på kontoret.

  • Datum

    Olika datum tillgängliga

  • Plats

    Skräddarsydd för behoven

  • Kategori

    Gånganalys, rörelseanalys, rörelseanalys, online, workshop

”Vårt besök på Walkfeeling® Wellness for Companies var en ögonöppnare för hela vår grupp. Ingen hade tänkt på hur man går till vardags och vilken effekt det har på kroppen över längre tid. Vi har ett starkt fokus på hälsa och att vi ska må bra på jobbet. Vi kan varmt rekommendera Walkfeeling® till alla som vill investera i sin viktigaste resurs – sina medarbetare! ”

Stefan Rygert, Söderberg & Partners

Vi erbjuder helt nya, banbrytande och innovativa företagshälsovårds- och arbetsplatsanalyser som aldrig tidigare har funnits. Boka en arbetsplatsanalys eller ett möte med oss så skapar vi en upptäcktsresa som personalen kommer att ha nytta av resten av livet.

Statistik visar att allt fler människor lider av smärta, spänningar, stress och begränsningar. Bland unga tonåringar ökar också problemet. Hur skulle det kunna påverka ett företag och ett team om det kunde bli en liten positiv förändring, idag och i framtiden?

Registrera dig och ditt team för en insiktsfull Walkfeeling-föreläsning där du kommer att upptäcka en ny syn på välmående.

Våra utomhusworkshops är utformade för team och företag som vill uppleva en ny typ av friskvårdsträning. Våra utbildade rörelsecoacher vägleder deltagarna med praktiska och teoretiska inslag om rörelse och träning i vardagssituationer.

Våra program är flexibla och kan skräddarsys efter ditt företags behov och krav. Kontakta oss om du vill diskutera ett skräddarsytt företagspaket.

Walkfeeling erbjuder ett vackert, luftigt rum i Mölndal i Göteborg. Företag är välkomna att hålla och vara värd för en konferens i The Mackay Centre i Mölndal Kontakta oss för mer information.

Bli medlem i Walkfeelings hälsonätverk. Vi håller intressanta och inspirerande föreläsningar och workshops – perfekt för att nätverka och bygga relationer med likasinnade.