Runfeeling Rörelseträning

Bättre löpare med Runfeeling® Rörelseträning™

Vill du bli en bättre löpare eller är du intresserad av att hitta glädjen i att springa? Oavsett är Runfeeling Rörelseträning för dig.

Din unika löpteknik

Till skillnad från andra löptekniker fokuserar Runfeeling helt på ditt unika sätt att röra dig på. Att bli uppmärksam på de små detaljerna och känslan i hur du rör dig kan ge oanade effekter på din löpning. De som provat Runfeeling nämner bland annat att de nu springer snabbare, mer avslappnat och återhämtar sig bättre. Några trodde inte att de någonsin skulle kunna springa, men gör det efter att ha tränat med Runfeeling!

”Jag träffade teamet på Runfeeling där jag fick lära mig hur jag skulle gå och hur jag skulle springa för att ta hand om min egen kropp, och det har varit helt revolutionerande.

Jag förbättrade min tid på Berlin Marathon med 30 minuter, kände mig lättare i steget och jag hade inte ont i knät.”

EB

“För ett tag sedan så ville jag ta det till nästa nivå. Jag ville utveckla mitt löpsteg mer effektivt och naturligt. Så att jag kan njuta än mer av mina turer, spara energi och hålla mig hel. Sagt och gjort så kontaktade jag en löpcoach som jag blivit rekommenderar av en mycket begeistrad kamrat. Vid vårt första möte så hade jag bytt om till löpkläder och var riktigt taggad och stod mer eller mindre och hoppade på stället. Men det blev inte som jag tänkt mig. Jag fick omgående ta av mig skorna och vi tog en promenad tillsammans och samtalade.

Istället för att starta med hur jag sprang så har jag fått träna att gå så naturligt som möjligt och det görs såklart bäst barfota. Jag skall villigt erkänna att jag trodde jag att kunde gå och visst har jag kunnat det till viss mån. Men nu inser jag att jag behöver lägga tid på att träna på det som jag trodde jag kunde sedan 1 års ålder.

Jag är en van löpare och ändå så har jag fokuserat på själva grunden, det vill säga att gå, innan jag har gått vidare till att utveckla mitt löpsteg.”

JL

Inspelning podd Runfeeling

Alla kan springa – poddavsnitt

Runfeeling Rörelsecoach Anton Melin gästar Walkfeelingpodden. Du får en introduktion till Runfeeling och hur du med utgångspunkt i ditt unika rörelsemönster kan utveckla din löpning, eller komma igång.

Runfeeling löpanalys

Bli Runfeeling® Rörelsecoach™

Är du intresserad av fysisk aktvitet och rörelse? Gillar du att möta människor
och hjälpa dem att uppnå nya mål och drömmar? Utbilda dig till Runfeeling Rörelsecoach och ta steget mot en ny karriär.

Runfeeling Rörelsecoach Anton Melin om löpteknik

Frågor och svar om löpning

I sitt jobb som Runfeeling Rörelsecoach får Anton Melin många frågor om löpning och löprelaterade besvär. Här svarar han på vanliga frågor som t ex hur man blir av med problem med vader eller knän.

Kostnadsfri löp- och rörelseanalys

Trots att jag inte tränar massor springer jag snabbare (och utan värk), nu när jag är 65 år än jag gjorde när jag var 30 år. Hur är det möjligt?

Tusentals människor har insett varför då de nyttjat möjligheten att göra en fri löpanalys hos oss. Under analysen upptäckte de alla något nytt, som de inte trodde var möjligt. Välkommen att boka en analys du med, eller rekommendera någon du känner.

Varma hälsningar Murdo Mackay, ordförande och grundare

Löpträning med Runfeeling

Vanliga frågor

Finns ni på flera platser i Sverige?

Ja, vi har rörelsecoacher i Göteborg, Stockholm och Vilhelmina. Vår fysiska rörelsepark finns enbart i Göteborg. I övriga städer använder vi idrottslokaler eller ses utomhus.

Vad behöver jag tänka på inför ett träningspass?

  • Vid bokad tid, kom 10 minuter innan passet börjar
  • Respektera din, vår och andras tid
  • Avbokning av tid ska ske senast 48 timmar innan passet börjar
  • Inför Rörelseträning™ i löpning behöver du inte byta om
  • Det finns möjlighet till omklädning
  • Kom med de skor du oftast har på dig under dagarna
  • Betalning för Rörelseträning™ sker på plats med kort