Walkfeeling

Walkfeelings® historia...

"Om du lyssnar på din kropp när den viskar,
behöver du inte höra den skrika!"

Tommy Olausson och hans kollegor har ägnat 19 år av sina liv
för att hitta nycklarna till människans naturliga rörelser och läkande.

Walkfeeling@ är resultatet av många års lärande och engagemang

Tommy Olausson ägnade 19 år av sitt liv för att hitta svaret till såväl sitt eget tillfrisknande som sina patienters. När han fick veta att han inte kunde bli professionell fotbollsspelare på grund av sina skador, påbörjade han sökandet efter ett svar som skulle kunna hjälpa honom att bli både skade- och smärtfri. Han läste allt han kom över inom osteopati, medicin, löpteknik, rörlighetsträning och postural träning.

Han kände stor frustration över bristen på en långsiktig och hållbar lösning, men han vägrade att ge upp. En dag fick han en plötslig aha-upplevelse kring hur nedbrytande de flesta människors rörelsemönster är i vardagen. Han utforskade och testade sin nya teori både på sig själv och på många andra människor i olika åldrar och med olika kondition. Han såg omedelbara och hållbara resultat och han insåg att han hade hittat något som kunde behandla orsaken till fysisk smärta, snarare än bara symtomen.

Tommy var helt övertygad om att ingen ska behöva leva med kronisk smärta och han grundade Walkfeeling AB tillsammans med sina kollegor för att kunna erbjuda denna banbrytande Rörelseträning™ till människor i alla åldrar. Nu hjälper han tillsammans med sina kollegor och tränare människor runt om i världen hur dem kan förstå orsaken, hantera sina allt från återkommande skador till långvarig kronisk smärta, men också att leva ett mer aktivt och hälsosamt liv till att prestera i världsklass.

2015 blev en vändpunkt efter en föreläsning på Svenska Osteopat förbundets årskongress. Tommy höll en halvdags presentation till sina kollegor. Camilla Svensson och Jenny Holmgren satt då i publiken och kände igen hur deras klienter ständigt återkom med samma problem.

Under 2016 kom Camilla Svensson in i bilden, både som coach och delägare i företaget. Hon har en bakgrund som pilot på SAS och är utbildad Osteopat DO.
Året efter förenades Jenny Holmgren som också är Osteopat och många års erfarenheter i från träningsbranchen tog steget in som delägare i Walkfeeling AB

En ovärderlig tillgång och visionär i Walkfeelings® utveckling är konsulten Murdo Mackay som har många års erfarenhet inom fotboll och företagande.

2016 skapades Walkfeeling International Limited som är ett internationellt bolag med kontor i London tillsammans med Marcus Fernandez, rektor och grundare för The centre for Homeopathic Education, som finns runt om i världen.

I Sverige finns Walkfeeling center i Mölndal, Göteborg. Det finns nu även tränare representerade i Stockholm, Sätila och Vilhelmina.

We walk together and learn together!

Share