Walkfeeling

WALKFEELING ACADEMY - FRAMTIDENS STEG HITTAR DU HÄR!

Walkfeeling® Academy - ett spännande alternativ för en rikare upplevelse!

Nu kan även du oavsett bakgrund eller erfarenhet ta del av och utbilda dig till Rörelsecoach™.

bildrullar-start02

RÖRELSETRÄNING™

Walkfeeling® Academy - Nya spännande kurser och skräddarsydda yrkesutbildningar inom Rörelseträning™ som passar din tid och ekonomi.

Mötet med människor - glädje - lekfullhet - självkänsla

Jag älskar verkligen mitt jobb!

Hur många människor kan verkligen säga det?
Och är du i så fall en av dem?

Vissa av oss har ett jobb vi utför eftersom det inte finns något annat intressant alternativ och betraktar med avund, de som har ett jobb de verkligen tycker om. De vaknar positiva på morgonen  och ser fram emot varje dag.

Är förändringen verkligen möjlig? Och om det är så, kunde det gå att genomföra i små enkla steg? För att göra förändringen mindre riskabel! Tänk om det är möjligt? Att jobba med något du verkligen skulle tycka om! Med antagandet att du skulle älska att arbeta med människor och samtidigt med något helt unikt.

Vad har du att förlora, för att ta reda på mer? Tänk dig att vakna varje morgon och se fram emot varje dag, våra tränare gör det, och de kommer alla från olika livsstilar. Kanske kan 2019 vara året du gillar allt mer, och allt för att du gjorde ett telefonsamtal. Vad har du att förlora... Vi ser verkligen fram emot att höra från dig.

Om du är intresserad av utbildningen, är du välkommen att kontakta oss så besvarar vi dina eventuella frågor samt bokar in tid för personligt samtal online eller ett möte i vår nya lokal.

Maila till: goteborg@walkfeeling.se
Ring: 0707-59 38 83, Walkfeeling admin

Varma hälsningar Walkfeeling Team

Bli Expert och Framgångsrik

På Walkfeeling® Academy finns flera nivåer av kurser och utbildningar för att på bästa sätt passa dig. Du har möjlighet att lära dig grunder för naturliga rörelser, om fötter och alla stegen till att bli expert och framgångsrik inom vardagliga rörelsemönster. Tillsammans med Walkfeeling® Academy har du äntligen chansen att skapa ditt drömyrke, med glädje, enkelhet och lekfullhet som grund. Det är dax att det ska vara roligt att må bra.

Behovet Har Aldrig Varit Större

Rörelseträning™ är en bransch som har en kraftigt växande utveckling. Och behovet har aldrig varit större. Människor blir mer och mer isolerade med sina mobiler samtidigt som prestationskrav i yrkeslivet och träningsvärlden bara ökar. Varför känner vi så många människor som mår dåligt? Antingen känner sig inlåsta i sina kroppar pga smärtor eller är frånvarande pga för mycket stress. Men nu behöver det inte vara så!

Skaffa En Ny Karriär

Nu har du möjlighet att göra skillnad för andra och framför allt dig själv. med Walkfeeling® Academy kan du nu möta människor ute i friska luften, i den gröna parken, vid havet eller i skogen, var som främjar kreativitet, omväxlande arbetsuppgifter och att samverka med positiva människor.

Rörelsecoach™ utbildningen ger dig möjlighet att starta upp din verksamhet och börja gå med människor. Det är en riktigt bra start för att få igång en sidoinkomst och en variation till ditt nuvarande jobb eller en ny karriär. En stor fördel med denna kunskap är att du behöver ingen lokalkostnad till att börja med och då kan du i din egen takt lägga så mycket tid du känner för. Du kan söka till våra Walkfeeling® Academy utbildningar både som privatperson eller genom ditt företag eller träningsanläggning.

Gör Skillnad För Människor

Walkfeeling® Academy kurser och utbildningar är inte som vanliga utbildningar. Hur många träffar du varje dag som ser exakt likadana ut som du? Dina rörelser och personlighet är lika unika som ditt utseende. Vår träning är skapt för att anpassa sig till varje individ, så också utbildningarna. Du kan röra dig lättare, snabbare, friare genom att använda det du har och att vara den du är. Välkommen att ta steget och kroppen tillbaka...

TA STEGET, LYSSNA PÅ DIN KROPP OCH GÖR EN FÖRÄNDRING!
Boka din plats nu på goteborg@walkfeeling.se

Våra kurser & utbildningar:

På Walkfeeling® Academy är alla våra kurser och utbildningar baserade på människans medfödda naturliga egenskaper som du aldrig har fått lära dig förstå och använda i ditt liv tidigare!

Yrkesutbildning - Göteborg - Är för alla

Onsdsagar erbjuder vi kostandsfritt webinarium

Walkfeeling - Kurser och Yrkesutbildningar

Gå är en av människans absolut mest grundläggande vardagliga rörelser!

I vårt webinarium har du möjlighet att ställa just dina personliga frågor om vad Walkfeeling® är och hur Walkfeeling® kan hjälpa dig.

Webinariumet är ett ypperligt tillfälle att få reda på vad Walkfeeling Academy erbjuder för banbrytande utbildningar, upplägget och hur ni kan börja jobba med människors rörelsemönter. 

Datum och tid: Onsdagar kl. 19.00-20.00

Plats: Online, Ladda ner appen zoom till desktop, android eller iphone.

Anmälan: Boka din plats genom att skicka mail till goteborg@walkfeeling.se

Kostnadsfritt!

Du får ett mail med ID-nummer som du ringer in med. Mycket smidigt och enkelt.
Får du några frågor tveka inte att höra av dig så hjälper vi till!

OBS! Begränsat antal platser.

Grundkurs - Walkfeeling® 2 dagar

Walkfeeling® - Grundkurs

Engagera och inspirera människor med en ny förståelse för dig själv och upptäck ett nytt perspektiv på möten med människor, återhämtning och livslång rörlighet.

Under vår grundkurs får du lär dig grunderna för att se, kommunicera och förbättra vardagliga rörelser. Kursen är ett klockrent verktyg för dig som förälder, tränare eller terapeut som vill hjälpa din familj, ditt lag eller dina klienter. Eller varför inte passa på att utveckla dig själv.

Innehåll:
Vad är skillnaden på naturligt och onaturligt
Samhället, kulturen ur ett historiskt perspektiv
Se kroppen som en helhet - en kropp!
Övningar för starka fötter och lära sig äga skorna
Hur vårt bemötande påverkar inlärning
Osynliga gångmönster som skadar kroppen
Naturliga och medfödda grunder för att gå och minska stress
Går igenom relationen mellan spända muskler och vardagsvanor
Och mycket mer...

Walkfeeling® Grundkurs - Göteborg

Fredag 14 och Lördag 15 februari

Grundkurs - Walkfeeling 2 dagar (Kursintyg)
Investering: 5 995 kr exkl. moms
Max antal: 18 deltagare

Är du intresserad av utbildningen, ta 5 minuter och få reda på mer.
Vi bokar gärna in ett samtal eller möte med dig live eller online.

Maila till: goteborg@walkfeeling.se
Ring: 0707-59 38 83, Walkfeeling admin

Gångtränare™ - Walkfeeling® 6 dagar

Walkfeeling® Gångtränare™

Gångtränare™ 6 dagar
Är det däremot så att du vill ta dig an Walkfeeling® och skaffa dig kompetensen att guida och träna andra människor i rörelse så har vi Gångtränar™ utbildningen. Den löper över 6 dagar - tre tillfällen, 2 dagar per gång. Här får du med dig en ny kunskap och insikter om din egen rörelse, som gör att du kan jobba med det grundläggande i Walkfeeling®, i den omfattning du själv väljer. Framförallt får du lära dig hur vi kommunicerar, vägleder och hjälper människor till en trygg förändring genom Walkfeeling®. Det är inga böcker, inga betyg, inga måldokument eller traditionella undervisningstimmar. Det är praktisk träning i din egen rörelse, att gå bredvid någon annan och lära sig ställa frågorna som leder till insikter, och massor med diskussioner och avbrott som lyfter energin och inlärningen.

Innehåll:

 • Lära sig lyssna på kroppen och dess signaler
 • Vad är skillnaden på naturligt och onaturligt
 • Samhället, kulturen ur ett historiskt perspektiv
 • Se kroppen som en helhet - en kropp!
 • Övningar för starka fötter och lära sig äga skorna
 • Hur vårt bemötande påverkar inlärning
 • Osynliga gångmönster som skadar kroppen
 • Naturliga och medfödda grunder för att gå och minska stress
 • Går igenom relationen mellan spända muskler och vardagsvanor

Och mycket mer...

VAD? Första nivån på utbildning som ger en kompetens att coacha andra.

VEM? För dig som vill göra något nytt i begränsad omfattning vid sidan av ditt nuvarande yrke.

HUR? Gångtränarutbildning i Walkfeeling Academy leder till ett diplom som Gångtränare. Du lär dig att vägleda en annan person att hitta en skön avslappnad gång.

Under 6 dagar fördelat på tre tillfällen a´ 2 dagar, får du lära dig lyssna på din egen kropp och hitta vad som begränsar dig eller inte känns bra.

Vi övar i att ställa frågor, lyssna för att förstå, och därigenom nå fram till den du ska hjälpa med sin egen personliga rörelse och relation till sin kropp.

Det är praktiska övningar i egen rörelse, frågeställningar som diskuteras i små och större grupper, toppat med roliga avbrott för att hålla energin hög i inlärninsprocessen. Metodiken leder till egna insikter om rörelse och kroppen, och en förmåga att hjälpa andra med detsamma.

Det är en start på något nytt, som du kan använda direkt efter avslutad kurs.

DATUM FÖR KURSSTART

Fredag 1 och Lördag 2 februari

Fredag 1 och Lördag 2 mars

Fredag 29 och Lördag 30 mars

Gångtränare™ Walkfeeling® 6 dagar (Diplom)
Investering: 17. 995 kr exkl. moms
Max antal: 12 deltagare

Är du intresserad av utbildningen, ta 5 minuter och få reda på mer.
Vi bokar gärna in ett samtal eller möte med dig live eller online.

Anmälan eller frågar är du välkommen att göra till: goteborg@walkfeeling.se
Eller ringa: 0707-59 38 83, Walkfeeling admin

Rörelsecoach™ - Walkfeeling® 12 dagar

Detta är vår absolut mest populära utbildning på Walkfeeling Academy. Du får lära dig hur steglängd, rörelsehastighet, möte med marken, anspänning, hållning, fötter, kroppsmedvetenhet, trosatser påverkar vardagliga vanor som att gå, sitta, stå. Utbildningen pågår i ca tre månader uppdelat i fyra block med tre dagar i varje block. Totalt sett 12 dagar plus tre onlinemöten. Under utbildningsperioden gäller 100% närvaro och deltagarna ska träna personer hemma och lägga fokuserad tid på sin egen utveckling.

Innehåll:
Dolda nycklar till skador
Personlig avveckling
Andningsinstinkt
Kroppens viktigaste rörelsemotor
Kommunikation, bemötande, connestion
Effektivt lyssnande
Bygga hållbara rörelsemönster
Lära sig gå och samtidigt återhämta, läka och stressa av
Och mycket mer...

Rörelsecoach - Walkfeeling Academy - Göteborg

 •  Första utbildningsblocket - Rörelsecoach Walkfeeling

  30 januari - 1 februari

   
 •  Andra utbildningsblocket - Rörelsecoach Walkfeeling

  27 februari - 1 mars

   
 •  Tredje utbildningsblocket - Rörelsecoach Walkfeeling

  27 mars - 29 mars

   
 •  Fjärde utbildningsblocket - Rörelsecoach Walkfeeling

  24 april - 26 april

Rörelsecoach - Walkfeeling Block 1, 2, 3, 4 (Diplom)
Investering: 31 995 kr exkl moms
Finns möjlighet till delbetalning

Priserna är exklusive 25% moms

Om du är intresserad av utbildningen, ta kontakt med oss så besvarar vi dina eventuella frågor samt bokar in tid för samtal online eller på vårt center.

Maila till: goteborg@walkfeeling.se
Ring: 0707-59 38 83, Walkfeeling Academy Admin

Ansök till kursen

Utbildningsplatserna på Walkfeeling Academy är begränsade till tolv personer per kurstillfälle för att kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet på utbildningen. Vi söker engagerade och motiverade terapeuter och privatpersoner som känner ett starkt driv att dela vår filosofi med andra människor. För att bli godkänd i respektive utbildning krävs 100 % närvaro på utbildningen samt dokumentation på att deltagaren, under utbildningsperioden, har tränat klienter. Efter avslutad utbildning får man titeln Rörelsecoach.

Ansökningsprocessen delas upp i två steg:

 1. Ring oss på 0707-59 38 83, Walkfeeling admin eller maila goteborg@walkfeeling.se
 2. Ett personligt möte (online eller på vårt center)
Rörelsecoach™ - Runfeeling® 21 dagar

Vi har marknadens bästa utbildning inom rörelsen "springa" som du först kan gå efter du är utbildad Rörelsecoach med inriktning Walkfeeling. Vi lär oss gå före vi lär oss springa! Under denna utbildning bygger vi vidare på tidigare kunskaper och fördjupar deltagarnas förmåga att kunna se, känna och kommunicera rörelseträning med klienter. Vi utvecklar också det egna löpsteget till en ny nivå. Med fokus på Runfeeling pågår i ca 2 månader uppdelat i tre block och totalt sett 9 dagar och två onlinemöten.

Innehåll:
Alla växlar från växel 1-6
Bygga rörelsemönster från grunden till sprint
Nyanser och skillnader i rörelse, osynligt för ett otränat öga
Processen tillbaka till det naturliga
Fallgropar alla tränare gör
Biomekanik, fascia och anatomi i rörelse
Presentation och kommunikation
Bemästra bemötande
Och mycket mer...

Rörelsecoach - Runfeeling - Göteborg

 •  Första utbildningsblocket - Rörelsecoach Runfeeling

  8 - 10 maj

   
 •  Andra utbildningsblocket - Rörelsecoach Runfeeling

  5 - 7 juni

   
 •  Tredje utbildningsblocket - Rörelsecoach Runfeeling

  26 - 28 juni 2019

Rörelsecoach - Runfeeling Block 1, 2, 3 (Diplom)
Investering: 29 500 kr exkl moms

Priserna är exklusive 25% moms

Om du blir intresserad av utbildningen, ta kontakt med oss så besvarar vi dina eventuella frågor samt bokar in tid för ett samtal online eller i vår lokal.

Maila till: goteborg@walkfeeling.se
Ring: 0707-59 38 83, Walkfeeling admin

Elit team utbildning - Support & Nätverk

Efter utbildningarna erbjuder Walkfeeling® möjligheten till att vara med i vårt nätverk. Vi vet hur svårt det kan vara att starta egen verksamhet själv. Därför erbjuder vi en support med dina klienter, hjälpa dig att bli trygg både som coach och i hur man presenterar sig. Samt vägledning med din affärsutveckling.
Det är en Elit team träning som vara i 6 månader för att utveckla dig och dina nya kunskaper. Det är samtidigt en kvalitetssäkring för dig, kunderna och Walkfeeling®.

Innehåll:
Kommunikation
Affärsutveckling
Support med klienter
En egen mentor
6 träningsdagar (uppdelat på tre tillfällen)
12 zoom möten

Nästa start: Januari 2019

19 - 20 jan.

16 - 17 mars

18 - 19 maj (Spanien)

Gör din ansökan till goteborg@walkfeeling.se

Avancerade utbildningar - Skador & Sport

Premiär 2019!

Intresserad och vill ha information eller anmäla ditt intresse till kurserna maila till goteborg@walkfeeling.se

Support och nätverk

Support och nätverk

Efter utbildningarna erbjuder Walkfeeling möjligheten till att vara med i vårt nätverk. Vi vet hur svårt det kan vara att starta egen verksamhet själv. Därför erbjuder vi en support med dina klienter, hjälpa dig att bli trygg både som coach och i hur man presenterar sig. Samt vägledning med din affärsutveckling.
Det är en Elit team träning som vara i 6 månader för att utveckla dig och dina nya kunskaper. Det är samtidigt en kvalitetssäkring för dig, kunderna och Walkfeeling.

Innehåll:
Kommunikation
Affärsutveckling
Support med klienter
En egen mentor
6 träningsdagar (uppdelat på tre tillfällen)
12 zoom möten

Nästa start: Januari 2019

19 - 20 jan.

16 - 17 mars

18 - 19 maj (Spanien)

Gör din ansökan till goteborg@walkfeeling.se

Certifiering och Kvalitetssäkring för Gym och Kliniker

Framtidens träning och behandling - Ett banbrytande nytt steg till fler kunder!

Startar 2019.

Är du intresserad att ta din verksamhet till nästa nivå och erbjuda tjänster på en helt ny marknad?

Walkfeeling Academy ut i Sverige och kvalitetsäkrar ert gym, friskvårdsanläggning eller anställda friskvårdsansvariga på ert företag.

Vi kommer till er med våra Head Coach lärare och assistenter, och utbildar era Pt:s, friskvårdsansvariga eller anställda som vill gå utbildningen.

Utbildningsloopen är uppbyggd med grundkursen till först Gångtränare och vidare till Rörelsecoach i Walkfeeling och Runfeeling.

Därefter tar en uppföljning med vidareutbildning, kvalitetssäkring och support vid.

En hel utbildningsstege till Walkfeeling och Runfeeling Rörelsecoach varar ett år och efter det har anläggning en eller flera självgående tränare som når helt nya målgrupper och/eller anställda som är svåra att nå med traditionell träning eller behandling.

För offert eller frågor maila till goteborg@walkfeeling.se så bokar vi ett personligt möte och skapar en banbrytande lösning för just er verksamhet.

Vanliga frågor inför kurser & utbildningar - Walkfeeling® Academy

Förkunskaper

Dina förkunskaper bör vara att du vill ha kul på arbetet, gillar att jobba med människor, är mer positiv än negativ, gillar att skratta och är intresserad och nyfiken för att lära mer om dig själv och andra. Under våra utbildningar varvar vi intressant dialoger med praktiska moment på ett logiskt och spännande sätt. Viktigast av allt är såklart deltagarens och ditt eget engagemang att vilja lära mer.

Har du ingen erfarenhet eller utbildning om kropp och hälsa:

Då blir detta en perfekt grund för dig att starta din karriär på. Vi är nämligen först i världen med hur vi arbetar och delger information som aldrig tidigare lärts ut.
Det är ibland lättare att skaffa sig en naturlig grund om rörelse när du inte har så många kunskapsfilter i vägen. En av nycklarna till denna unika kunskap är nyfikenhet och öppenhet. Det har visat sig vara bästa vägen för att lära sig något nytt och bli bra på det.

Om du redan har en befintlig verksamhet och är utbildad inom kropp och hälsa:

Kan du komplettera och vidareutveckla dina kunskaper och lära dig använda och förstå anatomi, biomekanik och fysiologi i rörelse.
Framtidens behandling och träning är rörelseträning.
Vill du nå dina klienter mellan behandlingarna, få möjlighet till bättre långsiktiga och hållbara behandlingsresultat. Samtidigt avlasta din egen kropp när du arbetar?

Vad kan jag göra efter utbildningarna?

När du är "klar" finns det bara möjligheter. Där människor går kan du skaffa dig arbete. Och du behövs! Många är låsta i kropparna och du kommer lära dig nycklar för hjälpa dem att låsa upp sig själva igen.

Vi har skapat Walkfeeling Academy för att du ska kunna leva din dröm!

I vårt nätverk och support skapar vi goda förutsättningar för att du ska lyckas. Vi har många års erfarenheter från att driva framgångsrika verksamheter. Vi erbjuder support för att du ska bli trygg med dina klienter. När du har tränat en klient och vi ger dig feedback, så kommer du spara många års funderande som vi redan har gjort åt dig. Du kan ingå i ett nätverk med andra positiva och engagerade tränare. Framförallt kommer din egen utveckling fortsätta för dig själv på sätt som är ovärderlig.

Hur skaffar jag klienter?

Redan under utbildningen startar din process att skaffa klienter till din verksamhet. Vi tränar kommunikation och presentation som är a och o för att du ska kunna skapa din dröm. Det räcker inte längre bara med kunskap.

Behöver jag starta eget?

Dem flesta som går våra längre utbildningar startar eget om inte deras arbetsgivare har investerar i dem. 

Vad får jag för titel? Vad kan jag kalla mig?

Oberoende vilken utbildning du har gått får du inte kalla dig Walkfeeling tränare eller coach eller Runfeeling tränare eller coach. Du får använda den titeln kursen ger. Och självklart kan du berätta att du är utbildad i Walkfeeling Academy inom Walkfeeling och Runfeeling. 

Walkfeeling och Runfeeling är varumärkesskyddade!

Använda vårt namn och varumärke får du bara göra om vi tillsammans väljer att samarbeta.

 

Bakgrund till Rörelseträningen™

Grundarna till Walkfeeling har mer än 20 års erfarenhet inom osteopati, massage och postural träning. De har tillsammans tränat och behandlat mer än 10000 klienter. De har tillsammans samlat på sig en unik erfarenhet som utvecklats senaste åren. De har testat de banbrytande nycklarna genom att utbildat läkare, forskare, sjukgymnaster, osteopater, kiropraktorer, massörer, personliga tränare, kinesiologer, yoga lärare, psykologer, lärare, föräldrar etc. 

Utbildningsperioden varade 3-6 månader för varje yrkesområde för att se hur de själva reagerade utifrån sin profession. Nästa steg var att följa deltagarnas nyvunna kunskap vidare till klienter, kollegor eller familj.
Slutsatsen är att gång påverkar hur vi mår och att man kan läka sin kropp genom att ändra sitt sätt att gå. 

Vi kan stolt berätta att vi är först i världen! Våra utbildningar är banbrytande och erbjuder logiska grunder för träning och behandling.

Läs mer om vår historia här!

"Att gå Walkfeeling är det bästa som jag har gjort! Jag har ett bra komplement till min massage, där jag kan jobba på hur man använder kroppen mellan behandlingarna, i vardagen. Det som har givit mig mest är den personliga utvecklingen. Det är jag evigt tacksam för."

- Sandra, 40 år, Massör

”Jag använder Walkfeeling på olika sätt i min vardag som sjukgymnast. Tex för att återträna gång och löpning efter långvariga skador och operationer, 
men också som ett komplement till övrig behandling och rehabträning.
Ett skonsamt rörelsemönster som Walkfeeling lär ut minskar markant risken för återfall och ny smärta/skada.”

- Kristofer, 40, Sjukgymnast

Som gammal yrkesofficer valde jag att utbilda mig till röreslecoach på Walkfeeling Academy, det är det bästa jag gjort! Det har gjort mig lugnare och har påverkat mitt familjeliv väldigt positivt! Det här är på riktigt!

- Ellinor, 37 år, Fd löjtnant för Svenska försvaret

Jag utbildade mig i Walkfeeling för att starta ett eget företag. Utöver det har Walkfeelings utbildning efter 3 månader fått en helt ny innebörd. Utvecklingen för mig som människa, inte bara rörelsemässigt utan även på alla andra plan är helt otrolig! Det har tom påverkat min relation till min sambo positivt, nu vill hon att jag ska gå fler utbildningar på Walkfeeling Academy. Jag är övertygad om att jag kommer se tillbaka på den här tiden i mitt liv och känna att det är ett av de viktigaste vägvalen jag gjort!

- Tobias, 27 år, Löpcoach

"Redan inom tre månader, kom 40 av mina klienter tillbaka,
för att lära sig gå och springa med känsla."

- Camilla, 31 år, Osteopat D.O Stavanger, Norge

Jag har gått min utbildning på Walkfeeling Academy hos en Osteopat D.O., postural terapeut och internationell föreläsare. Han har delat med sig om sin kunskap och har upptäckt orsaken till varför människor får ont, och hur idrottare kan optimera sin träning.

Detta är en världsunik kunskap som tar tid att lära sig, och skiljer sig långt från många snabbkurser man kan gå och bli ”löpcoach över en helg”.

Min utbildning pågick över ett år där fokus ligger på att lära sig själv, och hur man coachar andra, att springa mjukt och skonsamt med frihetskänsla.

- Nathalie, 25, Löpcoach

Gör din anmälan här

Vi på Walkfeeling® Academy vill gärna prata med dig och höra vad som är intressant för dig. Fyll i ditt intresse eller gör din ansökan i formuläret nedan så bokar vi ett personligt möte med dig online eller via mobilen och lyssnar hur du vill ta ditt nästa steg.

 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Walkfeeling® Academy lärare:

Träna med rörelsecoach

Tommy Olausson
Grundare
0709-220438
tommy.olausson@walkfeeling.se

walkfeelingportratt1
DSC_5361_2_cirkel

Jenny Holmgren
Head Coach
0702-755921
jenny.holmgren@walkfeeling.se

DSC_5382_2_cirkel

Camilla Svensson
Head Coach
0707-593883
camilla.svensson@walkfeeling.se

Share