Marianne utbildar sig till Rörelsecoach

Marianne utbildar sig till Rörelsecoach

Nyligen påbörjade Marianne utbildningen till Walkfeeling Rörelsecoach. Hon har jobbat i teaterbranschen i många år, bland annat som skådespelare, dansare, påkläderska och med försäljning. Hon har också arbetat som gruppträningsinstruktör och personlig tränare. Dessutom älskar hon att resa och har varit på resande fot under 14 år, vilket hon upplever som enormt intressant. Marianne värdesätter mötet med nya kulturer och människor som hon upplever är enormt lärorikt.

Dans och rörelse är ett sätt att uttrycka känslor

Som dansare så har rörelse alltid varit en viktig del i Mariannes liv. Det har varit ett sätt att både uttrycka känslor och även ett sätt för henne att hitta tillbaka till sig själv under stressiga perioder.  Hon har även drabbats av skador och besvär med kroppen och har då insett vikten av en väl fungerande kropp. Detta har gett Marianne en bättre och djupare relation med sig själv och sin kropp där hon insett att hon inte kan ta den för given utan tackar den för allt fantastiskt den faktiskt gör varje dag. Den har blivit en mer dyrbar tillgång och får en större prioritering och fokus i hennes liv.

”Jag har i perioder fått vara utan den sortens träning som jag älskar tills kroppen ha fått läkt ordentligt. Det har varit tufft men också lärorikt eftersom det har lett till att jag har utforskat andra sätt att träna och få kroppen att må bra.”

Intresset för Walkfeeling väcktes på Rhodos

Marianne träffade en Walkfeelingcoach när hon jobbade på Rhodos som massör och då väcktes intresset för rörelseträning. Walkfeeling har hela tiden talat till henne och gjort henne nyfiken då filosofin stämmer väl överens med hur hon själv ser på kroppen, människan och träning. Nu när livssituationen tillät det så kunde hon inte tacka nej till tillfället att hoppa på utbildningen till Walkfeeling Rörelsecoach.

Den känns som att kliva in i en dröm

Marianne anlitades nyligen på Walkfeeling som administratör, när utbildningen är avklarad är planen att hon också kommer arbeta som Rörelsecoach. Att få jobba med välmående och träning på ett företag som har så fina värderingar och sätt att se på människan och kroppen som en enhet är som att kliva in i en egen efterlängtad dröm säger Marianne.

Under utbildningen ser hon fram emot allt från möjligheten att förbättra sin egna rörelse till att utvecklas mer som person och att möta andra människor. Hon ser också med spänning fram emot att vässa sina ögon att analysera rörelse snabbare och bättre och kunna hjälpa andra att bli smärtfria. Upplevelsen så långt in i utbildningen är att den är väl genomtänkt och tar hänsyn till så många olika aspekter av rörelse och välmående och hon rekommenderar den starkt.

Kostnadsfri rörelseanalys

Utbilda dig till Rörelsecoach

Är du intresserad av fysisk aktivitet och rörelse? Gillar du att möta människor och hjälpa dem att uppnå nya mål och drömmar? Vi är ständigt på jakt efter nya Rörelsecoacher, kanske är du vår framtida kollega.