Runfeeling Rörelsecoach Daniel

Passionerad löpare blev Rörelsecoach

Daniel Pintaric har en bakgrund som fotbollspelare, är uppfödd och skolad i ÖIS där han också spelade två år i A-laget. Han arbetar som SO- och idrottslärare. Daniel har ett stort intresse för hälsa och är sedan några år passionerad löpare. Det intresset och en stor portion nyfikenhet ledde till att han utbildade sig till Runfeeling Rörelsecoach. 

”Utbildningen till Rörelsecoach fick mig att växa både som människa och blivande coach.”

Löpning är mer än bara träning

Daniel tränar i någon form varje dag (och har gjort så i många år) där huvuddelen har varit just löpning. Löpningen var i början ett sätt att träna fysiskt men har nu blivit något mycket djupare än så. ”Löpningen får mig att komma i kontakt med mig själv och ger mental återhämtning.”

Nyfikenheten fick Daniel att ta klivet

Daniel kom i kontakt med en av grundarna till Walkfeeling och Runfeeling, Tommy Olausson. Samtalen med honom ledde till att det stora intresset för hälsa och löpning växte till en dröm om att på något vis arbeta med detta. Till slut tog nyfikenheten över och Daniel tog beslutet att utbilda sig till Runfeeling Rörelsecoach.

En unik utbildning

Utbildningen till Runfeeling Rörelsecoach liknar inget annat Daniel upplevt tidigare. Kombinationen av ideologi och praktik är helt unik och välbalanserad. Speciellt samtalen under utbildningen har Daniel värdesatt högt. ”Kunskapen  jag fått kommer jag ha stor nytta av inte bara som Rörelsecoach på centret utan även i mitt arbete som lärare och i min roll som forbollstränare.”

Vi önskar Daniel stort lycka till som Runfeeling Rörelsecoach, vi är glada att få välkomna dig till vårt team.

Kostnadsfri löp- och rörelseanalys

Utbilda dig till Rörelsecoach

Är du intresserad av fysisk aktvitet och rörelse? Är du löpare och
nyfiken på om du kan hjälpa andra löpare? Gillar du att möta människor
och hjälpa dem att uppnå nya mål och drömmar? Då är vår
utbildning till Runfeeling® Rörelsecoach för dig.

Vi är ständigt på jakt efter nya Rörelsecoacher, kanske är du vår framtida kollega.