Kids Qlinic

Rörelseglädje för barn med Kids Qlinic

Rörelseglädje och frihet i rörelse är medfött, små barn har detta helt naturligt i sig. Tyvärr tenderar vi att förlora denna gåva ju äldre vi blir, till stor del på grund av att vi blir mer stillasittande. Vi på Walkfeeling har uppmärksammat att många barn och ungdomar lider av sin rörelse helt i onödan. Det vill vi ändra på med vårt samhällsprojekt Kids Qlinic.

Jag får ont för att jag rör mig fel. Då hjälper det inte att stärka eller stretcha en muskel. Man måste lära sig använda den rätt när man rör sig.” /Olle 13 år

”Mamma, jag vill inte gå hem. Det är så kul. Kan vi inte stanna lite till.”

Rörelseglädje för alla barn

Rörelseglädje enligt oss på Walkfeeling handlar om att hitta tillbaka till sin rörelsefrihet och återupptäcka sitt unika medfödda rörelsemönster.  Inget barn ska behöva skippa fotbollen, den rörelse eller idrott man brinner för på grund av att kroppen begränsar på något sätt.

Kids Qlinic är rörelseglädje

Kids Qlinic fokuserar på rörelseglädje för barn och är en härlig mix av bland annat Walkfeeling och Runfeeling, parkour, spänst och smidighet. Detta är en unik möjlighet att låta våra barn och unga återupptäcka sin rörelseglädje och en helt ny sida av vad träning innebär.

Lördagar mellan kl. 10-12 välkomnar vi alla mellan 8-18 år till vårt Rörelsecenter för att få hjälp med sin rörelse och minska smärta och spänningar – helt gratis.

Barn spelar fotboll