Gruppass

Rörelseträning i grupp

Du som är medlem har fri tillgång till alla våra gruppass.

Är du inte är medlem är du varmt välkommen att prova på, första gången är alltid gratis. Kids Qlinic är alltid kostnadsfritt och för både medlemmar och icke medlemmar.

Walkfeeling Rörelsecenter i Mölndal

Schema gruppass

På grund av de nya restriktionerna från Folkhälsomyndigheten har vi begränsat antalet platser på våra gruppass samt tagit bort möjligheten till drop in. Befintliga medlemmar har företräde.

Måndag
18:00 – 19:00 Walkfeeling

Tisdag
17.30 – 18.00 Fotträning
18:00 – 19:00 Runfeeling Fluidity

Onsdag
18:00 – 19:00 Walkfeeling

Torsdag
18:00 – 19:00 Runfeeling Foundation

Lördag
10:00 – 12:00 Kids Qlinic

OBS!
Med anledning av internutbildningar samt helgdagar är passen inställda följande datum: 25/3, 15/4, 13/5 samt 24/6.

Passbeskrivningar

Walkfeeling
(Passar alla)
Vi rör oss i lugnt tempo och gör enkla övningar för att du ska hitta din rörelsefrihet.

Fotträning
(Passar alla)
Målet med passet är att få bättre funktion och känsla i fötterna. Vi jobbar på medvetenhet i kontakten med marken när vi går, lär oss känna in hur vi använder foten både i landningen och när vi går. Genom enkla övningar så mjukar vi upp fötterna och ökar cirkulationen.  Genom detta vill vi upptäcka mer avslappning i hela kroppen. Passar alla och är perfekt att delta på innan Runfeeling passet som är direkt efter.

Runfeeling Foundation
(Passar alla)
Det ska vara lätt och kul att springa! Målet med passet är att tillsammans upptäcka/väcka intresset för att springa med lätthet och frihet. Under passet arbetar vi med olika stationer och övningar och ökar gradvis intensiteten i löpningen. Vi arbetar med Din egen rytm och aktiverar muskler som gör att vi får ett bättre och mer effektivt löpsteg. Enkla övningar för fötter bidrar till en mer skonsam relation till marken och bättre fotisättning.  Allt vi gör sker utifrån dina egna unika förutsättningar och därför är detta ett pass som passar alla. Kom ombytt med rena skor.

Runfeeling Fluidity
(Passar dig som springer regelbundet och har erfarenhet av Runfeeling Foundation)
Detta pass riktar sig till dig som jobbat med grunderna från Runfeeling Foundation eller dig som springer regelbundet och vill springa snabbare utan mer ansträngning och finna friheten i din löpning. Under passet håller vi oss i ständig rörelse och jobbar med att hitta lätthet och rytm i löpningen. Passet varieras på olika sätt med stationsövningar, löpbanor och sprinter.
Ansträngningsnivån på detta pass är högre och har du haft skador/problematik så prata med våra coacher INNAN du anmäler dig till passet.  Kom ombytt med rena skor.

Kids Qlinic
(För barn och ungdomar 8-18 år)
Kids Qlinic fokuserar på rörelseglädje och är en mix av bland annat Walkfeeling och Runfeeling, parkour, spänst och smidighet. Passet är kostnadsfritt och alla barn och ungdomar mellan 8-18 år är välkomna. Läs mer om Kids Qlinic.