Rörelsecoach – ett drömjobb

Jimi om sitt jobb som Rörelsecoach – ett drömjobb

Jimi Jonsson har en bakgrund som personlig tränare och massageterapeut. Han har jobbat som Rörelsecoach i ungefär ett år och älskar sitt jobb! Han upplever att både han och klienterna växer och lär sig nya saker genom coachingen. Som en bonus mår han bättre i sin kropp än någonsin tidigare, trots att han slutat träna på gym!

”Att se de framsteg folk gör när de börjar förstå vad som händer i deras kroppar och när de bygger upp tron på att de själva är lösningen. Att de själva kan ta tag i sina problem och fixa dem. Det är helt fantastiskt.”

Att jobba som Rörelsecoach

Hör Jimi berätta om hur han kom i kontakt med Walkfeeling och hur det är att jobba som Rörelsecoach. Han delar bland annat med sig av vad som krävs för att bli en bra Rörelsecoach och hur han själv utvecklas, både i sin egen rörelse och som människa. Men framförallt hur glädjefyllt mötet med människor är och det fantastiska i att hjälpa dem upptäcka en lätthet och frihet i sin rörelse.

Utbilda dig till Rörelsecoach

Information om våra kurser och utbildningar samt kommande utbildningsdatum har vi samlat på vår utbildningssida. Vi anordnar även regelbundet kostnadsfria informationsträffar om våra utbildningar och karriärmöjligheter.

Din nya karriär!

Är du nyfiken på att byta karriär eller bredda din kompetens? Ett kort telefonsamtal med oss kan vara det som avgör hur din framtid ser ut.