Referenser

Referenser

Magdalena Pajala
Skidor, 5a på OS i Vancouver, numera Team Serneke

Eliana Gerard

Work – Dancer for Circus de Soleil

”Walkfeeling® has been changing my life “one step at a time”. Their knowledge and spirit is a gamechanger for how I am moving. To prevent injuries is to start at the source of the problem which majority of times starts in our daily life. How we move, sit and stand and do daily activities effects us. This stuff is mindblowing and I highly recommend checking it out for yourself.”

Eliana Gerard
Winner of so you think you can dance, Dancer for Circus de Soleil

Richard Magyar

”Från smärta till proffs!”

”Jag hade haft ont i knäna i två år när jag kom i kontakt med Walkfeeling®. Efter tre veckors rörelseträning med dom var smärtan i knäna borta och jag har inte känt av det sedan dess. Walkfeeling® har hjälpt mig i min idrott. Jag har blivit snabbare och mjukare i mitt löpsteg.

Jag rör mig mer effektivt och det kostar mindre energi. Jag blir inte trött under eller efter matcher längre. Det här tankesättet har man med sig hela livet.”

Richard Magyar
Fotboll, Hammarby

Kanotslalom

”Walkfeeling® hjälper mig få ut min fulla potential.”

Ludwig Andersson
Kanot, flerfaldigt svensk mästare i kanot slalom

”Otroligt intressant och se hur man kan öka farten med Walkfeeling® och Runfeeling®. Ska bli kul och se om lag kan våga vara snabbast?”

Handbollslegend, utnämnd till världens bästa handbollsmålvakt

Från smärta till Rom

”Ciao på er! Vilka veckor jag har haft här i Italien. Jag har ca 80 km kvar till Rom efter att jag vandrat fram Fornovo di Taro, söder om Parma. När jag vandrar in i Vatikanen kommer jag ha gått över 60 mil under knappt en månad. En månad full av glädje, tacksamhet, nya människomöten och full av massa natur och miljöer. Även mycket reflektion och många tankar.

Jag mår så himla bra och är så tacksam för mitt liv. Detta har jag att tacka Walkfeeling® för! För drygt 2 år sedan kom jag haltandes in i er lokal i Majorna, med en hopplös känsla att operation är enda alternativet. Redan första gången sa ni att vi skulle fixa detta. Andra gången sa ni att jag kommer kunna springa igen, jag tycker det var skitsnack. Men efter 2 år har jag sprungit ett halvmaraton och vandrat i 3 länder.

Jag går nu min drömresa, en resa jag aldrig trodde jag skulle få möjlighet att göra. TACK! Tack för att Walkfeeling® finns!”

HT, 35 år

Lyckades undvika diskbråcksoperation!

”Ja, jisses vilken resa det har varit! Från att jag, mer eller mindre, stapplade in till att jag, 11 veckor senare, faktiskt joggade lite. Det trodde jag ärligt talat inte från början. Som du ju märkte blev jag helt ”prillig” när jag kände hur lätt det faktiskt kunde vara att gå och springa. Lite som när man som liten helt plötsligt bemästrade något. Cykla t ex. Glädjebubblor från tårna och upp! Hade änna glömt bort hur det kändes.”

MF, 50 år

”Nu kan jag spela fotboll igen!”

Olle har haft ont i hälsenorna i två år. Det hindrade honom från att göra det han älskade mest, spela fotboll och utföra parkour. Han hade fått övningar från sjukgymnastik som han utförde disciplinerat för att stärka vaderna utan att det gjorde någon skillnad i rörelse. Efter ca tre månader med Walkfeeling och Runfeeling rörelseträning kunde han springa och spela fotboll igen.

”Jag får ont för att jag rör mig fel. Då hjälper det inte att stärka eller stretcha en muskel. Man måste lära sig använda den rätt när man rör sig”

OJ, 13 år

”Jag är för gammal! Vilken usel ursäkt!”

”Det är en ovärderlig investering för framtiden för mig. Att jag nu vill ändra mina egna gångsteg, innan min egen kropp tvingar mig att ändra min gång eller att jag blir stillasittande pga av smärta, eller i värsta fall blir tvungen att operera mig, det vill jag verkligen undvika.”

AS, 94 år

”Jag har opererat mina höfter för 200.000kr! Det har bara blivit sämre!”

”Jag är snart 30 år och har utslitna höfter. Jag hade opererat mina höfter för ca 200.000 kr. Det var mina egna pengar som jag investerade för jag kände att jag inte fick hjälp. Efter 4 operationer har det dock bara blivit sämre. Jag fick tips genom en bekant att kontakt Walkfeeling. Redan första besöket lärde jag mig 7 rörelser som jag gjorde utan att jag tänkte på det, i min vardag som hindrade mig från att läka.

Jag tror nästan inte att det är sant. Men efter 6 månader rörelseträning så kan jag röra mig fritt igen. Jag spelar innebandy och springer lopp utan problem. Det har varit en tuff resa tillbaka vill jag lova. Nu är jag så tacksam för all hjälp och att jag fått livet tillbaka.”

OE, 29 år

Karolina om Walkfeeling Academy

Vi frågade en av våra coacher, Karolina Gustavsson vad är speciellt med Walkfeeling Academy?

Publicerat av walkfeeling.se Lördag 7 september 2019

Karolina Gustavsson
Utbildad rörelsecoach inom Walkfeeling och Runfeeling

”Jag har lärt mig mer om kroppens rörelseapparat under första blocket av utbildningen i Walkfeeling Academy än jag gjorde under alla 5 åren på Läkarutbildningen.”

CC Läkare

”Som massageterapeut har jag många återkommande kunder som kommer tillbaka om och om igen med samma smärta och spänningar. Idag förstår jag att med små enkla förändringar i hur du går, springer, står och sitter, så kan alla uppnå avslappning, mindre smärtor och ett inre lugn. Genom att bli medveten och börja lyssna på sin kropp igen! Detta är ett mycket bra komplement till alla terapeuter!”

YF, 46 år
Massör

”Med Walkfeeling® har jag fått ett verktyg som mina kunder/klienter kan använda mellan mina behandlingar. Genom att bli medveten och förstå sitt eget rörelsemönster när dom går, så kan dom själva påverka sin smärta och sin hälsa. Häftigt!”

PG, 53 år
Osteopat DO

”Att ha roligt, utvecklas och utmanas som person och som coach är stort. Metodiken som Walkfeeling® använder sig av inspirerar och hjälper oss att lära oss utan att vi nästan märker det.”

WKS, 41 år
Journalist

”Vill du utvecklas själv och andra människor genom att coacha dom i sin gång och rörelse, är detta en fantastisk utbildning! Att se andra uppleva en skönare känsla, ett friare rörelsemönster och glädjen när dom märker skillnaden är fantastiskt! Den här utbildningen går inte att beskriva, det är som en stor livsresa!”

AP, 53 år
Styrelseproffs

”Jag har lärt mig att känna min kropp och lärt mig, att lyssna på vad som händer i kroppen, när jag går. Det har gjort att jag nu kan röra mig på ett avslappat och medvetet sätt.”

CE, 41år
Skoförsäljare