Hur fungerar det?

Hur fungerar det?

Med Walkfeelings® Rörelseträning™ får du lära dig känna, förstå och använda din kropp igen! Du kan lära dig att gå och läka från dina skador, hantera din stress smartare eller bara lära dig njuta mer av din upplevelse i rörelse.

Att gå och springa är medfödda egenskaper och naturliga rörelsemönster som många av oss har utvecklat sedan födseln. I dagens samhälle är många stressade vilket resulterar i att vi bara förflyttar oss, vi tänker inte på hur vi går.

1

Boka in dig

För att vi ska få träffa dig är det lättast att du bokar in en tid som passar dig. Vill du hellre att vi ringer dig först, för information och bokning? Be oss att ringa upp dig!

2

Första gången

När du kommer till oss första gången får du träffa en Rörelsecoach™ som ger dig en introduktion och ställer frågor för att lära känna dig. Därefter går du tillsammans med din Rörelsecoach™ i vår rörelsepark och upptäcker vad som är unikt för dig. Vi ställer frågor och har diskussioner som lär dig känna in och förstå din kropp. Vid varje Rörelseträning™ lär du dig något som du har nytta av för resten av ditt liv.

Du behöver inga förkunskaper.  Du behöver inte ens byta om.

3

Träna själv

Den viktigaste träningen är den du själv utövar i din egen vardag. Du får nu testa de rörelsemönster vi pratat och testat tillsammans. Efter några dagar eller veckor är det dags för en återträff med din Rörelsecoach™.

4

Uppföljning

Vi träffas igen för att följa upp din egen träning. Vi ser om dina gamla vanor kommit tillbaka och arbetar fram hur vi kan fortsätta träningen.

För att få en bra grund att utvecklas brukar vi ses tre gånger första månaden.

5

Dags att walkfeela!

Du har nu ett nytt och skonsamt sätt att röra dig på. Varva din egen träning med att rörelseträna med oss. Vi ser hållbara och långsiktiga resultat för de som tränat med oss 5-15 gånger under ett halvår till ett år. Precis som de flesta färdigheter och träningsmål behöver du träna mer för att uppnå bättre resultat!

6

Gå längre

Som en förlängning av Walkfeeling® har vi Runfeeling® för dig som vill optimera ditt sätt att springa.

Det finns också möjligheter för dig att göra skillnad för andra genom att utbilda dig till en Rörelsecoach™. Få utbildning, nätverk och allt du behöver från oss!

”Jag ska börja gå till jobbet, för det finns mycket att upptäcka om kroppen när man går.”

Markus, 39

“Jag känner mig väldigt lätt i kroppen. Det känns precis som att jag bara kan gå, gå och gå. Och detta för mig som har haft så mycket ont i mitt liv.”

Louise Grossing

Testa gratis

Vi erbjuder 20 minuters kostnadsfri träning i vår rörelsepark.

Vanliga frågor

Vad kan Walkfeelings® Rörelseträning™ göra för mig?

Syftet med vår Rörelseträning™ är att öka din kroppsmedvetenhet.  Genom att rörelseträna får du lära dig känna, förstå och använda din kropp igen! Du kan lära dig att gå och läka från dina skador, hantera din stress smartare eller bara lära dig njuta mer av din upplevelse i rörelse.

Vanliga anledningar till att människor tränar med oss:

  • Generell träning
    Förebyggande Rörelseträning™ eller bara njuta mer.
  • Rehabilitering
    Rörelseträning™ för att läka och återhämta sig.
  • Sport
    För dig som vill förbättra dina prestationer.

För vem är Walkfeelings® Rörelseträning™?

För människor i alla åldrar! Vi tror på att alla som vill kan lära sig att lyssna på sin kropp och uppleva den på nya spännande sätt. Det spelar inte heller någon roll om du tränar mycket eller inte alls.

Finns ni på flera platser i Sverige?

Ja, vi har rörelsecoacher i Göteborg, Stockholm och Vilhelmina. Vår fysiska rörelsepark finns enbart i Göteborg. I övriga städer använder vi idrottslokaler eller ses utomhus.

När man lärt sig gå, kan man lära sig springa då?

Ja, vi erbjuder Runfeeling® för dig som drömmer om att kunna springa igen, för löpare och idrottare som vill spara rörelseenergi eller optimera sitt rörelsemönster.