Karriär

Jobba med hälsa och träning

Jobbar du redan med hälsa och träning och vill göra det mer, eller på ett annat sätt? Eller funderar du på att byta karriär till något du brinner för, något du skulle älska att göra varje dag?

Vissa av oss har ett jobb vi utför eftersom det inte finns något annat intressant alternativ och betraktar med avund, de som har ett jobb de verkligen tycker om. De vaknar positiva på morgonen och ser fram emot varje dag.

Våra Rörelsecoacher, som alla kommer från olika bakgrund, älskar sitt  jobb där de får jobba med hälsa och träning på ett helt nytt och revolutionerande sätt.

”Efter att ha utbildat mig till Walkfeeling & Runfeeling rörelsecoach mår jag fantastiskt i min egen kropp och har utvecklats enormt som person. Jag har hjälpt och har nu möjlighet att hjälpa fler människor till att bli fria i sina rörelser och verkligen kunna må bra i sina kroppar.” /Jimi

”Min vision är att alla ska kunna göra det de vill utan att kroppen hindrar. Walkfeeling har gett mig insikter om hur min rörelse, och min inställning till livet, påverkar hur jag mår. Att som Rörelsecoach få möta människor och hjälpa dem utforska sitt eget rörelsemönster och utveckla sin potential är en ynnest.” /Karin

Ta steget mot ett jobb inom hälsa och träning

Vill du göra en förändring i ditt yrkesliv och arbeta med något du verkligen skulle tycka om. Med antagandet att du skulle älska att jobba med människor, hälsa och träning på ett nytt och unikt sätt. Är förändringen verkligen möjlig? Och om det är så, kunde det gå att genomföra i små enkla steg? Vi hjälper dig som brinner för hälsa och träning att genomföra förändringen och på ett sätt som känns mindre riskabelt.

Oavsett om du har en bakgrund inom hälsa och träning eller inte är du välkommen till oss. Vi kan erbjuda vidareutbildningar för dig som behöver det.

Att arbeta som Rörelsecoach

En av våra Rörelsecoacher, Jimi Jonsson, berättar om sitt arbete. Hur glädjefyllt det är att få hjälpa de människor han möter upptäcka hur de kan röra sig lättare och friare. Men också hur han själv förändrat sin syn på träning och hälsa och nu mår bättre i sin egen kropp.

Din nya karriär!

Är du nyfiken på att byta karriär eller bredda din kompetens? Ett kort telefonsamtal med oss kan vara det som avgör hur din framtid ser ut.