lopanalys

Löp- och rörelseanalys

Ditt rörelsemönster och löpsteg påverkar din prestation. En löp- och rörelseanalys hjälper dig förstå hur din rörelse ser ut och hur det påverkar din löpning.  Ett ofördelaktigt rörelsemönster där du belastar kroppen på ett felaktigt sätt kan hämma din prestation och återhämtning men också leda till värk och ökad skaderisk.

Boka en kostnadsfri löp- och rörelseanalys med en Runfeeling Rörelsecoach för att ta reda på hur ditt rörelsemönster är idag och upptäck hur du med små justeringar kan förbättra ditt löpsteg.

Så går det till

  1. När du kommer till oss möter du en Runfeeling Rörelsecoach som ger dig en kort introduktion till vad Runfeeling handlar om.
  2. Kort pratar vi om din och bakgrund och eventuella besvär.
  3. Därefter guidar Rörelsecoachen dig genom ett antal tester där vi tillsammans reflekterar över din nuvarande rörelse.
  4. Slutligen summerar Rörelsecoachen det ni tillsammans upptäckt under Rörelseanalysen och vad i din rörelse och löpning du skulle kunna optimera.

Kostnadsfri löp- och rörelseanalys

Trots att jag inte tränar massor springer jag snabbare (och utan värk), nu när jag är 65 år än jag gjorde när jag var 30 år. Hur är det möjligt?

Tusentals människor har insett varför då de nyttjat möjligheten att göra en fri löpanalys hos oss. Under analysen upptäckte de alla något nytt, som de inte trodde var möjligt. Välkommen att boka en analys du med, eller rekommendera någon du känner.

Varma hälsningar Murdo Mackay, ordförande och grundare

  • Tidsåtgång: 20 minuter
  • Ombyte: Behövs inte, kom som du är!
Runfeeling centret