Kundberättelser

Kundberättelser

Kundberättelser från personer som rörelsetränat hos oss visar hur Walkfeeling och Runfeeling skapar förutsättningar för ökad livskvalitet och möjlighet att prestera. 97% av de som utbildar sig hos oss eller de som rörelsetränar med en Rörelsecoach upplever mindre smärta, mindre stress och högre livskvalitet, redan efter 6 månader.

”Walkfeeling® hjälper mig få ut min fulla potential.”
/Ludwig Andersson, flerfaldig svensk mästare i kanotslalom

”Otroligt intressant och se hur man kan öka farten med Walkfeeling® och Runfeeling®. Ska bli kul och se om lag kan våga vara snabbast?” /Handbollslegend, utnämnd till världens bästa handbollsmålvakt

”Jag är för gammal! Vilken usel ursäkt! Det är en ovärderlig investering för framtiden för mig. Att jag nu vill ändra mina egna gångsteg, innan min egen kropp tvingar mig att ändra min gång eller att jag blir stillasittande pga av smärta, eller i värsta fall blir tvungen att operera mig, det vill jag verkligen undvika.” /AS, 94 år

”Lyckades undvika diskbråcksoperation! Ja, jisses vilken resa det har varit! Från att jag, mer eller mindre, stapplade in till att jag, 11 veckor senare, faktiskt joggade lite. Det trodde jag ärligt talat inte från början. Som du ju märkte blev jag helt ”prillig” när jag kände hur lätt det faktiskt kunde vara att gå och springa. Lite som när man som liten helt plötsligt bemästrade något. Cykla t ex. Glädjebubblor från tårna och upp! Hade änna glömt bort hur det kändes.” /MF, 50 år

”Jag har lärt mig att känna min kropp och lärt mig, att lyssna på vad som händer i kroppen, när jag går. Det har gjort att jag nu kan röra mig på ett avslappat och medvetet sätt.” /CE, 41år

”Jag har lärt mig mer om kroppens rörelseapparat under första blocket av utbildningen i Walkfeeling Academy än jag gjorde under alla 5 åren på Läkarutbildningen.” /CC, Läkare

”Jag får ont för att jag rör mig fel. Då hjälper det inte att stärka eller stretcha en muskel. Man måste lära sig använda den rätt när man rör sig” /OJ, 13 år

Padid cyklar på Mallorca

Padid Talebpoor

”Runfeeling har gjort mig snabbare i löpning, simning och cykling”

Sedan fyra år tränar och tävlar Padid triathlon på den längsta distansen, Ironman, och i våras hade han problem med ena vaden som hindrade honom från att springa. Efter bara några få coachingar hos Runfeeling var han smärtfri och sprang snabbare än han gjort någonsin tidigare.

Padids berättelse

Vad är det som skiljer Runfeeling från andra löpcoacher? Och hur kommer det sig att Rörelseträningen har hjälpt Padid att bli snabbare också i simning och cykling? Resultaten som Padid fått gör att han till och med börjar ana att han kanske, kanske kan kvala till Ironman-VM på Hawaii tidigare än han trott!

Lyssna på Padid i Walkfeelingpodden

Roy Högberg

Roy Högberg

”Knät har stoppat mig i 10 år. Men inte nu längre!”

Hur kommer det sig att en man som opererat knät flera gånger och fått höra att han aldrig mer ska springa, plötsligt klarar att jogga? Att en person som tidigare alltid fått ont av att köra bil kan köra fyra timmar i sträck utan smärta och utan att pausa?

Roys berättelse

När Roy Högberg kom till Walkfeeling första gången var han mycket skeptisk, men efter en Rörelseanalys och en första coaching förstod han att detta verkligen var något som kunde göra skillnad för honom. Tidigare tog han inflammationsdämpande tabletter för att minska svullnaden i knät efter fysisk aktivitet och nu är han i princip helt fri från sina knäproblem.

Lyssna på Roy i Walkfeelingpodden

Marie Gustafsson klipper gräs

Marie Gustafsson

Från sjukskrivning till handvolt

Efter två graviditeter hade Marie Gustafsson rejäla besvär i ryggen. Under långa perioder var hon sjukskriven och under ett halvår använde hon rullstol för att kunna ta sig iväg utanför hemmet. För åtta år sedan stelopererades hon i ryggen och efter det upplevde hon att inga muskler i kroppen fungerade som de skulle och hon har haft mycket ont. Hon har åkt jojo mellan olika terapeuter, sjukgymnaster och läkare men aldrig fått någon beständig hjälp.

Maries berättelse

Marie kontaktade Walkfeeling och efter bara några veckors Rörelseträning var hon utan smärta och kunde till och med testa några av sina gamla gymnastikövningar! I avsnitt 15 av Walkfeelingpodden delar hon med sig av sin berättelse och hur lusten till rörelse, livet och vardagen förändrats på sätt hon aldrig kunnat föreställa sig.

Lyssna på Marie i Walkfeelingpodden

Henrik Trygg Walkfeelingklient

Henrik Trygg

Från smärta till Rom

Hur kan en 35-årig man som levt med konstant smärta i flera år klara av att vandra 65 mil på en månad? För några år sedan kunde Henrik knappt ta sig in i bilen eller gå till mataffären – något som begränsat hans liv och påverkat hans mentala hälsa. Numera kan han både springa och gå utan problem och har fått livsglädje och rörelsefrihet tillbaka. I november 2019 vandrade han 65 mil på en pilgrimsled från Parma till Rom i Italien.

Henriks hälsning till Walkfeeling

”Ciao på er! Vilka veckor jag har haft här i Italien. Jag har ca 80 km kvar till Rom efter att jag vandrat fram Fornovo di Taro, söder om Parma. När jag vandrar in i Vatikanen kommer jag ha gått över 60 mil under knappt en månad. En månad full av glädje, tacksamhet, nya människomöten och full av massa natur och miljöer. Även mycket reflektion och många tankar.

Jag mår så himla bra och är så tacksam för mitt liv. Detta har jag att tacka Walkfeeling® för! För drygt 2 år sedan kom jag haltandes in i er lokal i Majorna, med en hopplös känsla att operation är enda alternativet. Redan första gången sa ni att vi skulle fixa detta. Andra gången sa ni att jag kommer kunna springa igen, jag tycker det var skitsnack. Men efter 2 år har jag sprungit ett halvmaraton och vandrat i 3 länder.

Jag går nu min drömresa, en resa jag aldrig trodde jag skulle få möjlighet att göra. TACK! Tack för att Walkfeeling® finns!”

Henrik Trygg, 35 år

Lyssna på Henrik i Walkfeelingpodden

Eliana Gerard

Eliana Gerard, dansare

Winner of so you think you can dance, Dancer for Circus de Soleil

”Walkfeeling® has been changing my life “one step at a time”. Their knowledge and spirit is a gamechanger for how I am moving.”

Mer om Eliana

”To prevent injuries is to start at the source of the problem which majority of times starts in our daily life. How we move, sit and stand and do daily activities effects us. This stuff is mindblowing and I highly recommend checking it out for yourself.”

Magdalena Pajala Walkfeelingklient

Magdalena Pajala, skidåkare

5a på OS i Vancouver, numera Team Serneke

”Jag är jätteöverraskad över den utvecklingen som varit. Jag har alltid sett mig själv som en löpare med ett tungt löpsteg, och på något sätt har jag gjort det till min sanning. Men det är så skönt för nu håller det på att suddas ut. Att känna att man kan hitta lättheten i steget och få ett driv som jag inte haft tidigare det är en jättehäftig upplevelse.”

Se Magdalenas film

Erik Bergström Walkfeelingklient

Erik Bergström

Erik blev av med sin smärta

För ungefär tio år sedan skadade jag mina knän när jag var på en resa i fjällen. Och har sedan dess gått med problem med knäna. Och alltid haft ont när jag sprungit längre och även i vardagslivet när jag bara gått någonstans. Och tänkt att jag måste leva med detta.

Se Eriks film

Richard Magyar Walkfeelingklient

Richard Magyar, fotbollspelare Hammarby

Från smärta till proffs!

”Jag hade haft ont i knäna i två år när jag kom i kontakt med Walkfeeling®. Efter tre veckors rörelseträning med dom var smärtan i knäna borta och jag har inte känt av det sedan dess.”

Mer om Richard

”Walkfeeling® har hjälpt mig i min idrott. Jag har blivit snabbare och mjukare i mitt löpsteg. Jag rör mig mer effektivt och det kostar mindre energi. Jag blir inte trött under eller efter matcher längre. Det här tankesättet har man med sig hela livet.”

Anna

Anna Schantz

Känner sig hoppfull efter nästan 30 år av smärta.

Efter att ha kört samtliga gruppträningspass med Walkfeeling under en vecka så kan jag bara beskriva min upplevelse med ett ord, nämligen glädje!”

Mer om Anna

”Jag är så tacksam över att jag får lära känna min älskade kropp bättre, lyssna mer på dess budskap och framför allt få hjälpa den göra det som den så har smärtsamt skrikit om att få slippa i snart 30 år.

Tänk att få möjlighet att promenera utan att skuldrorna protesterar eller att löpträningen plötsligt kan genomföras utan att högra höften biter till i vartannat steg. Att mitt andetag via parasympatiska nervsystemet löser upp spänningarna som uppstår när mina muskler får kämpa i motvind. Insikten om att jag aktivt ska lyfta på benen när jag springer, så trivial och samtidigt monumental!

Det känns helt enkelt väldigt hoppfullt och det gör mig så glad, från lilltån och ändå upp till öronen!

En oväntad bonus är omsorgen, respekten och sättet som jag som människa bemöts av samtliga instruktörer på detta magiska ställe. Kulturen är helt unik, mycket kärlek på liten yta och rekommenderas varmt.”

Albin klient på Walkfeeling

Albin Kjellström

Albin kom till oss med smärta i knän, höft och fötter.

De lärde mig hitta mitt sätt att röra mig på och jag har inte haft ont någonting sedan jag började på Walkfeeling.”

Mer om Albin

”Jag har länge haft problem med både knän, höften och fötter på grund av löpning. Jag har gått till en mängd olika sjukgymnaster och de har hjälpt i stunden. Jag ville hitta ett ställe som hjälpte mig långsiktigt. Mamma tipsade mig om Walkfeeling och det hjälpte mig verkligen. Jag har fått verktyg som hjälper mig att må bra under både passen här men även när jag springer själv. De lärde mig hitta mitt sätt att röra mig på och jag har inte haft ont någonting sedan jag började på Walkfeeling. Tränarna har varit superbra och motiverande och jag rekommenderar verkligen Walkfeeling.”

Elin klient på Runfeeling tillsammans med Rörelsecoach Anton Melin

Elin Anderberg

Elin trodde att hon aldrig skulle kunna spela fotboll utan olidlig värk igen.

Efter redan 6 pass har jag upptäckt att förändring av rörelsemönster bidrar till mindre värk och smärta samtidigt som jag känner mig lättare både under gång och löpning.”

Mer om Elin

Efter flera rop på hjälp hos ortopeder, olika rehabcenter, osteopater och vårdcentraler har känslan varit total hopplöshet; Jag kommer aldrig kunna spela fotboll utan olidlig värk igen.

Nu står jag plötsligt här med tron att jag, genom Runfeeling och Antons hjälp, snart kommer att vara fri från värk. Efter redan 6 pass har jag upptäckt att förändring av rörelsemönster bidrar till mindre värk och smärta samtidigt som jag känner mig lättare både under gång och löpning. Jag har insett att sättet jag rör mig på inte är något som kännetecknar mig eller något som är permanent. Om jag förändrar vissa rutiner och mönster kan jag maximera min kapacitet och få vissa muskler att börja jobba och andra muskler, som tidigare ansträngts hela tiden, att slappna av.