Företag

Friskvård för företag

Senaste forskningen visar att rörelser i vardagen och på arbetsplatsen är grundläggande för effektivitet, klarhet vid möten och allmänt välmående. Det kan påverka personens tolerans mot stress och förmågan att återhämta och läka sig från skada. Framförallt kommer det påverka personalens glädje och gemenskap.

Walkfeeling® passar er arbetsdag, oavsett om ni har personal som vill springa som vinden, återkomma efter en skada, kunna hålla långa presentationer, bära tungt på bygget eller bara njuta av arbetsglädjen med kollegorna.

Vi arbetar med innovativ företagsfriskvård på ett modernt, engagerande och effektivt sätt. Nu har ni möjlighet utveckla och uppdatera människan på ett långsiktigt och hållbart sätt. Det handlar om att låsa upp hinder och utforska möjligheter.

Upplevelseföreläsning

Att må bättre i kroppen behöver inte ta tid från arbetet, fritiden eller familjen. Det är dessutom möjligt att minska sjukfrånvaro och stress med små steg. Skulle det vara intressant för ert företag?

 • Datum och tid bokar du in med oss
 • Max antal personer: 100 st
 • Tidsåtgång: 20-60 minuter
 • Plats: Hos er eller i vår park i Göteborg
 • Ombyte: Behövs inte, kom som ni är!

Workshop

Vi varierar praktiska och teoretiska moment och för en dialog mellan deltagarna som får göra olika enkla och roliga moment för att känna in i sin kropp och förstå hur varje steg kan påverka kroppen.

 • Datum och tid bokar du in med oss
 • Max antal personer: 25 st
 • Tidsåtgång: 60-120 minuter
 • Plats: Hos er eller i vår park i Göteborg
 • Ombyte: Behövs inte, kom som ni är!

Paketlösning

Efter presentation och kortare föreläsning träffar vi personalen i smågrupper där vi kombinerar diskussioner, övningar och frågeställningar. Exempel på upplägg:

1 månad 3 tillfällen + föreläsning
3 månader 5 tillfällen + föreläsning
5 månader 9 tillfällen + föreläsning
10 månader 14 tillfällen + föreläsning

 • Tid: Varje tillfälle är 60-90 minuter
 • Antal personer: Minst 6 st och max 12 st per grupp
 • Antal tränare:  En tränare per 6 st personer

Intresserad av företagsfriskvård?

För att kunna ge dig rätt prisförslag behöver vi veta mer om ditt företag och dina önskemål. Skicka in dina uppgifter så kontaktar vi dig och ställer de frågor vi behöver. Vi svarar inom 24 timmar.

”Vårt besök hos Walkfeeling® var en ögonöppnare för hela vår grupp. Ingen hade tänkt på hur man gick i vardagen och vilken effekt det har på kroppen över tiden.

Alla som var med tyckte detta var väldigt lärorikt och inspirerande och betyget i utvärderingen blev 9,3 av 10 möjliga poäng!

Vi har ett stort fokus på hälsa och att vi ska må bra på jobbet. Att vi dessutom kan lära oss röra oss på rätt sätt är väldigt värdefullt över tiden!

Vi kan varmt rekommendera Walkfeeling® till alla som vill investera i sin viktigaste resurs!”

Stefan Rygert, Söderberg & Partners

”Walkfeeling® är en inspirerande föreläsning som får en att tänka till gällande sitt rörelsemönster! Han öppnade upp ett helt nytt sätt att lyssna till sin kropp – inombords. Kan varmt rekommendera Walkfeeling® och att lyssna till dem då ämnet berör alla!”

Linda Svedensten, Borås Energi

”Förutom min egen träning så har jag i mitt arbete använt Walkfeeling® för att göra min arbetsgrupp mer medvetna om både gruppen och den personliga kroppen vilket har varit bra för oss och mycket uppskattat.”

Jerker Levin, MQ