Walkfeeling

Friskvård för företag

Walkfeelings träning blir alltid en snackis på arbetsplatsen!

Vi arbetar med innovativ företagsfriskvård på ett modernt, engagerande och effektivt sätt. Tiderna förändras, företag utvecklas med ljusets hastighet. Nu har ni möjlighet utveckla och uppdatera människan på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Personer som får ta del av dessa nyupptäckta, livsförändrande principer upplever mycket mer glädje, lätthet och framgång i livet, oavsett vilka omständigheter de har med sig.

Vad skulle det vara värt för ert företag om bara en av de anställda upptäckte hur de själva kunde minska sin stress, öka sin kreativitet, minska sin smärta i kroppen eller bara få mer tillgång till sin potential. Detta utan att byta om och utan att det tar tid från arbetsdagen, familjelivet eller fritiden. Låter detta för bra för att vara sant?

Människans kropp är framtidens mest effektiva företagsfriskvård.

För tänk om vi helt enkelt aldrig har fått lära oss använda kroppen! Att vi har börjat ta våra gångsteg, löpsteg och vardagsrörelser på arbete och på fritiden för givet. Vi har gång som tråkig transport från punkt A till B som bara vill få gjord så snabbt som möjligt. Men varför känner vi så många vänner och kollegor som har ont egentligen och klagar på smärtor, stelhet eller spänningar?

Senaste forskningen visar att rörelser i vardagen och på arbetsplatsen är grundläggande för effektivitet, klarhet vid möten och allmänt välmående. Det kan påverka personens tolerans mot stress och förmågan att återhämta och läka sig från skada. Men framför allt påverka personalens glädje, gemenskap och tillgång till sin fulla fysiska potential.

Hur kan vi gå tillsammans för en hållbar framtid!

Vill ditt företag göra skillnad! Stöd vårt arbete för folkhälsan i samhället!

Walkfeeling - för folkhälsan i samhället!

Win win - genom att ni invetserar i er personal hjälper ni oss att hjälpa andra!

10% av det ert företag investerar i Walkfeeling satsar vi på att hjälpa människor som inte har samma förutsättningar. Med pengarna kommer vi göra insatser genom att föreläsa, inspirera och göra skillnad för dem som inte har den möjligheten av olika anledningar. Vi tänker framförallt i skolor och för äldre. Ni har säkert egna förslag var ni vill se insatser. Tack vare att ni investera i er personal gör ni samtidigt oss möjligheten att skapa en friskare framtid. 

Kick-off - Som alltid blir en snackis i lunchrummet!

En banbrytande Kick-off!

Vadå lära sig att gå, det kan vi väl redan?! Ja absolut det kan man. Men är du säker på att vi människor går på sitt optimala sätt? Tänk om små enkla förändringar skulle kunna leda till mindre smärta och stress... Och istället öka effektiviteten och produktionen hos dem anställda?

Vår kick-off måste bara upplevas! Det blir alltid 100% en snackis i fikarummet flera veckor efteråt..

Innehåll:
Under Kick-offen varierar vi mellan praktiska och teoretiska moment. Vi för en dialog mellan deltagarna och gör olika enkla och roliga moment för att känna in i sin kropp och förstå hur varje steg kan påverka kroppen. Gå är en av människans mest grundläggande rörelser. Men hur går vi egentligen?

Och kan våra vardagliga tusentals gångsteg påverka hur vi mår? Sitta länge eller lyfta tungt kan ju det!

Vad skulle det vara värt för ert företag om bara en av de anställda upptäckte hur de själva kunde minska sin stress, öka sin kreativitet, minska sin smärta i kroppen eller bara få mer tillgång till sin potential. Detta utan att byta om och utan att det tar tid från arbetsdagen, familjelivet eller fritiden. Låter detta för bra för att vara sant?

För vem är Walkfeeling kick-off?

Walkfeeling är för alla människor i alla åldrar. Walkfeeling är för de som tränar mycket och för de som inte tränar alls, för de som har ont eller för de som vill få tillgång till sin fulla potential. Oavsett bakgrund går ingen oberörd hem från denna kick off. Välkomna att upptäcka vad som är unikt för er.

Såhär går det till:

Vi bokar datum och tid för kick-off.
Max antal: 1000 personer
Tid: 60-120 minuter
Plats: Norra Ågatan 40, Mölndal (Göteborg) eller på er arbetsplats!
Boka din plats: goteborg@walkfeeling.se

För offert maila till goteborg@walkfeeling.se så bokar vi ett personligt möte och skapar en lösning för just er personal.

Företags Clinics

Clinics är för alla - Vill du gå ifrån dina skador och smärtor? Eller fortsätta gå med dem?

Vi föreläser och skapar diskussioner om vår moderna tids smärtor och skador. 

Tänk om det är så att, må lite bättre i kroppen, inte behöver ta tid från arbetet, fritiden, familjen och man behöver inte ens byta om! Tänk om det ändå var möjligt att minska sjukfrånvaron och stressen! Skulle det vara intressant för ert företag?

Du och dina kollegor är varmt välkommen till våra företag clinics där ni kommer bli inspirerad av våra rörelse experter och ta del av kunskap från olika teman inom hälsa och skador. Vi erbjuder nu företag clinics där ni kan välja teman som har med kroppen och rörelse att göra. Allt från kroniska till vanliga besvär i fötterna, knäna, höfterna och ryggen eller ergonomi. Syftet med vår Clinics är att du ska lära dig och förstå hur din kropp fungerar så du själv kan påverka hur du vill må i framtiden.

Olika teman att välja:
Ont i foten, knäna, höfterna, ryggen?Hållning och ergonomi på kontoret!
Minska Stress och spänningar när du vill!
Kronisk värk kan bli ett minne blott!

Såhär går det till:

Vi bokar datum och tid för clinic.
Max antal: 50 personer
Tid: 60 minuter
Plats: Norra Ågatan 40, Mölndal (Göteborg) eller på er arbetsplats!
Boka din plats: goteborg@walkfeeling.se

För offert maila till goteborg@walkfeeling.se så bokar vi ett personligt möte och skapar en lösning för just er personal.

Paketlösningar för en hållbar och lånsiktig friskvård!

Quick fix behandlingar och gymkort i alla ära. Det är bra för vissa människor. Det ska vi komma ihåg. Men statistiken säger att det är få som använder dem i relation till hur många som får möjligheten.

Men varför är det så många anställda som klagar på att dem har ont i kroppen, är stressade och missar värdefull arbetstid på arbetstid pga distraktioner. Sjukskrivningarna har nått höjder som kostar företag miljontals kronor och samhället flera miljarder varje år.

Kommer det alltid vara så att sjukskrivningarna ökar? Och är det meningen att alla ska träna hårt på gym för att öka sin livskvalitet?

Tänk om det fanns ett sätt att öka sin livskvalitet för minskad stress, ökad läkning av kroniska smärtor. Detta utan att man ens behövde byta om? Som tillägg till det skulle det inte ta någon tid från arbetet, fritiden eller familjelivet! 

Hahaha nu driver du med mig. Det är väl inte första april nu?!

Människans kropp har varit den samma senaste 40.000 åren. Men vårt samhälle har förändrats drastiskt senaste 20 åren. Hur vi använder kroppen har inte hängt med. Detta kan låta banalt och för enkelt. Men det är det inte.. 

Med våra program hjälper vi personalen ändra sina vanor, förstå hur dem ska göra långsiktiga förändringar som ger hållbara resultat. Detta görs på ett inkluderande och pedagogiskt sätt där alla kan vara med oavsett bakgrund och intressen. Med dynamik och vägledning från våra rörelse experter använder vi gång i all sin enkelhet för att skapa bästa förutsättningarna för varje deltagare.

Såhär går det till:
Vi träffas för en presentation och kortare föreläsning. Därefter träffar vi personalen i små grupper för gemenskap och att dem lättare ska kunna vara delaktiga. Vi kombinerar diskussioner med övningar och frågeställningar som många aldrig har tänkt på tidigare. Vi träffas tätare till en början. Där emellan deltagarna olika fokus på vad som förändras i vardagen.
Mellan tillfällena och i uppföljningarna som det händer grejer..

Detta kan ske över olika långa perioder beroende på hur långsiktiga och hållbara resultat företaget vill ha för sin personal. Perioden kan sträcka sig från 1 månad till 1år med 5-15 träffar.

Vill ni ta er personal till nästa nivå och uppdatera dem till 2018 maila för offert till goteborg@walkfeeling.se

Varma hälsningar,

Walkfeeling Team

Vanliga frågor

Vi hjälper företag lyckas med sina friskvårdssatsningar!

Vi arbetar med företagsfriskvård på ett modernt, engagerande och effektivt sätt. Tiderna förändras, företag utvecklas med ljusets hastighet. 
Men den fantastiska människokroppen har redan utvecklats under 1000tals år.
I modern tid får vi lära oss köra bil, spela golf och utveckla olika spetskompetens för att arbeta. Men vi har aldrig fått lära oss hur vår kropp fungerar, hur vi kan förstå kroppens signaler och framförallt hur vi ska använda den naturligt. Det gör vi på Walkfeeling.

Vi vet att personer på en hälsosam arbetsplats gör ett bättre jobb. Det är logiskt och självklart. För att göra fler platser hälsosammare kombinerar vi att lära ut om hälsa- och friskvård, med kroppskännedom, insikter och glädje som håller motivationen uppe - i månader efter att vi satt igång. Det finns inga "quickfix" eller "one size fit all". Vi tror att riktig förändring tar tid, och därför har vi utvecklat våra metoder för att möjliggöra detta, på bästa sätt. 

Vad Walkfeelings rörelseträning kan göra för ert företag?

Varför känner vi så många kollegor som har ont, är stressade eller klagar på spänningar i kropparna? 
Är vi verkligen skapta för att känna oss inlåsta i våra kroppar? 
Nej det är vi inte och det behöver inte vara så!

Att gå och springa är medfödda egenskaper och naturliga rörelsemönster som många av oss har utvecklat sedan födseln. Men livet och samhället har gjort att vi har gått ifrån det logiska, naturliga och medfödda. Vi har ärvt vanor från våra familjer, drabbats av olika skador och skapat nya mönster genom att hålla på med fritidsaktiviteter, stillasittande positioner och olika sporter.

Vi har en kropp som tar oss hela vägen genom ditt liv. Att lära sig att använda den effektivt, respektfullt och intelligent kan ta oss en lång väg mot att återställa och behålla sin fysiska förmåga och ta fram det bästa i sin kropp.

Syftet med vår rörelseträning är att öka sin kroppsmedvetenhet. Att lära sig röra sig naturligt och skonsamt. Att känna in. Att lyssna på kroppen igen. Tänk att kunna gå, springa och hantera vardagen med lättare steg och känna lugn när du vill.

Hur går Walkfeelings rörelseträning till?

Rörelseträningen skräddarsys direkt till deltagaren och företagets behov! Som en skräddarsydd kostym. Personens vanor och hur man tar till sig träningen kommer styra utvecklingen. Vi kan inte veta hur individen ska reagera innan vi har börjat gå tillsammans. Exempelvis när man ändrar en nuvarande vana i sin gång, kommer kroppen reagera och fördela om belastningen i kroppen till en gammal vana som fortfarande är onaturlig.

Ni kan vara lugna. Vi är experter på att skapa en trygg och säker vägledning. Att omprogrammera sina vanor är en process. Det är ingen "one size fit all" eller en quickfix. Om ni är öppna för nya tankar kommer ni lära er något vid varje träningstillfälle som ni har nytta av för resten av era liv.

Allt vi gör är mycket logiskt och baseras på många års erfarenheter inom träning, medicin, vetenskap och hälsa. För hur skulle det kännas för er om ni kunde gå eller springa med lätta steg i vardagen och på arbetsplatsen?

För vem är Walkfeeling?

Oavsett vad ni gör på arbetsdagarna är Walkfeeling® rätt där med er. Oavsett om ni har personal som vill springa som vinden, återkomma efter en skada, kunna hålla långa presentationer, bära tungt på bygget eller bara njut av arbetsglädje med kollegorna. Det handlar om att låsa upp hinder och utforska möjligheter. Det handlar om det mest varaktiga förhållandet i era liv... det man har med sin kropp.

Walkfeeling® är för människor i alla åldrar. Vi tror på att alla som vill, kan lära sig lyssna på sin kropp och uppleva den på nya spännande sätt. Oavsett vad man tänker om sig själv, som att; jag är för gammal, jag har ont, eller jag har inte tid, så finns det något för alla. Man behöver ju inte ens byta om! Det spelar inte heller någon roll om man tränar mycket eller inte alls.

Vinster, lönsamhet och effekter för företag som tränar Walkfeeling!

Människokroppen är underbart utformad för rörelse men saker händer i livet som kan sätta oss tillbaka, dra ner sitt självförtroende och skaka sin känsla av kontroll. Ibland arbetar man obekvämt mot sin kropp och börjar komma på egen väg. Vi förstår det, och vi vill sätta tillbaka kontrollen i era händer.

Vinster och effekter kommer inom kort, tack för ditt tålamod.

 

Vårt besök hos Walkfeeling var en ögonöppnare för hela vår grupp. Ingen hade tänkt på hur man gick i vardagen och vilken effekt det har på kroppen över tiden. Alla som var med tyckte detta var väldigt lärorikt och inspirerande och betyget i utvärderingen blev 9,3 av 10 möjliga poäng! Vi har ett stort fokus på hälsa och att vi ska må bra på jobbet. Att vi dessutom kan lära oss röra oss på rätt sätt är väldigt värdefullt över tiden!

Vi kan varmt rekommendera Walkfeeling till alla som vill investera i sin viktigaste resurs!

 

- Stefan Rygert, Söderberg & Partners

Walkfeeling är en inspirerande föreläsning som får en att tänka till gällande sitt rörelsemönster! Han öppnade upp ett helt nytt sätt att lyssna till sin kropp - inombords. Kan varmt rekommendera Walkfeeling och att lyssna till dem då ämnet berör alla!

- Linda Svedensten, Borås Energi

Referens

- Namn Efternamn

Gör din anmälan här

Vi vill gärna prata med dig och höra vad som är intressant för dig. Fyll i ditt intresse eller gör din ansökan i formuläret nedan så bokar vi ett personligt möte med dig online eller via mobilen och lyssnar hur du vill ta ditt nästa steg.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Share