Företag

Förebyggande friskvård för företag

Friskvård och hälsofrämjande aktiviteter är som regel en självklarhet hos de flesta företag idag. Men tänk om vi kan göra det på ett annat sätt? Att i framtiden tillsammans minska kostnaderna för företagen gällande sjukskrivningar genom att satsa på individens potential. Att på ett nytänkande sätt satsa pengar långsiktigt på förebyggande insatser istället för att lindra symptom med kortsiktiga quickfix som ej ger någon längre avkastning.

Det är oerhört inspirerande att rörelseträna tillsammans med Walkfeeling®. De har en fantastisk förmåga att förmedla sina kunskaper på ett lättsamt, roligt och samtidigt mycket seriöst sätt. Att koppla i hop hela kroppen till ett och samma team och förstå hur all form av belastning på lång sikt kommer påverka oss åt ena eller andra hållet är viktig kunskap för att kroppen ska fungera på bästa sätt.

/Anna Wohlfahrt Staaf, Leg Sjukgymnast, Företagshälsan, Tetra Pak Group

”Vårt besök hos Walkfeeling® var en ögonöppnare för hela vår grupp. Ingen hade tänkt på hur man gick i vardagen och vilken effekt det har på kroppen över tiden.

Alla som var med tyckte detta var väldigt lärorikt och inspirerande och betyget i utvärderingen blev 9,3 av 10 möjliga poäng!

Vi har ett stort fokus på hälsa och att vi ska må bra på jobbet. Att vi dessutom kan lära oss röra oss på rätt sätt är väldigt värdefullt över tiden!

Vi kan varmt rekommendera Walkfeeling® till alla som vill investera i sin viktigaste resurs!”

Stefan Rygert, Söderberg & Partners

”Walkfeeling® är en inspirerande föreläsning som får en att tänka till gällande sitt rörelsemönster! Han öppnade upp ett helt nytt sätt att lyssna till sin kropp – inombords. Kan varmt rekommendera Walkfeeling® och att lyssna till dem då ämnet berör alla!”

Linda Svedensten, Borås Energi

”Förutom min egen träning så har jag i mitt arbete använt Walkfeeling® för att göra min arbetsgrupp mer medvetna om både gruppen och den personliga kroppen vilket har varit bra för oss och mycket uppskattat.”

Jerker Levin, MQ

En ny typ av friskvård för företag

Walkfeeling® är en helt ny typ av friskvård för företag, det finns ingen motsvarighet. Att arbeta förebyggande och bli medveten om hur enkla små förändringar har stora mänskliga och ekonomiska vinster.

Att göra rätt sak i rätt tid för en långsiktig och hållbar friskvårdskultur. Det är för alla oavsett ålder, om man gillar träning eller inte. Man bara måste uppleva detta! Boka någon av våra företagsaktiviteter.

1

Arbetsplatsanalys

Vi erbjuder helt ny, banbrytande och innovativ företags friskvård som aldrig tidigare har funnits. Det handlar om att gå tillbaka till det enkla, naturliga och logiska. Back to basic. I det lilla bor det stora.

 • En förebyggande friskvård som är för alla. Varje människa är unik och behöver bemötas så.

Boka in en arbetsplatsanalys eller ett möte med oss så skapar vi ömsesidigt tillsammans en upptäcktsresa personalen kommer ha nytta av för resten av sitt liv.

2

Upplevelseföreläsning

Att må bättre i kroppen behöver inte ta tid från arbetet, fritiden eller familjen. Det är dessutom möjligt att minska sjukfrånvaro och stress med små steg. Boka upplevelseföreläsningen ”Kroppen som ett team!”?

 • Datum och tid bokar du in med oss
 • Max antal personer: 100 st
 • Tidsåtgång: 20-60 minuter
 • Plats: Hos er eller Walkfeeling Rörelsecenter i Göteborg
 • Ombyte: Behövs inte, kom som ni är!

3

Workshop med utomhusträning

Vi varierar praktiska och teoretiska moment och för en dialog mellan deltagarna som får göra olika enkla och roliga moment för att känna in i sin kropp och förstå hur varje steg kan påverka kroppen på arbetet och i vardagen.

 • Datum och tid bokar du in med oss
 • Max antal personer: 25 st
 • Tidsåtgång: 60-120 minuter
 • Plats: Hos er eller Walkfeeling Rörelsecenter i Göteborg
 • Ombyte: Behövs inte, kom som ni är!

4

Skräddarsydda program

Ger långsiktig och hållbar förändring!

5

Konferens

Håll konferens i Walkfeeling® Rörelsecenter™

6

Hälsonätverk

Bli medlem i Walkfeelings hälsonätverk. Vi ger intressanta och inspirerande föreläsningar som blandas med mingel, frukost och tillfälle att knyta nya kontakter.

Intresserad av friskvård för ditt företag?

För att kunna ge rätt prisförslag behöver vi veta mer om ditt företags behov och önskemål. Skicka in dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Glada människor