Walkfeeling

Loading Quotes...
walkfeeling_logo_black-120

Friskvård för företag

Walkfeelings träning blir alltid en snackis på arbetsplatsen!

Personer som får ta del av dessa nyupptäckta, livsförändrande principer upplever mycket mer glädje, lätthet och framgång i livet, oavsett vilka omständigheter de har med sig.

Vad skulle det vara värt för ert företag om bara en av de anställda upptäckte hur de själva kunde minska sin stress, öka sin kreativitet, minska sin smärta i kroppen eller bara få mer tillgång till sin potential. Detta utan att byta om och utan att det tar tid från arbetsdagen, familjelivet eller fritiden. Låter detta för bra för att vara sant?

Människans kropp är framtidens mest effektiva företagsfriskvård.

Personalens rörelser i vardagen och på arbetsplatsen är grundläggande för effektivitet, klarhet vid möten och allmänt välmående. Det kan påverka personens tolerans mot stress och förmågan att återhämta och läka sig från skada. Men framför allt påverka personalens effektivitet, produktivitet och tillgång till sin fulla fysiska potential.

Hur vi kan gå tillsammans!

Vill ditt företag göra skillnad! Stöd vårt arbete för folkhälsan i samhället!

Walkfeeling - för folkhälsan i samhället!

Win win - genom att ni invetserar i er personal hjälper ni oss att hjälpa andra!

10% av det ert företag investerar i Walkfeeling satsar vi på att hjälpa organisationer som inte har samma förutsättningar som ni. Med dem pengarna kommer vi göra insatser genom att föreläsa, inspirera och göra skillnad för dem som inte har den möjligheten av olika anledningar. Vi tänker framförallt i skolor och för äldre. Ni har säkert egna förslag var ni vill se insatser. Tack vare att ni investera i er personal gör ni samtidigt oss möjligheten att skapa en friskare framtid. 

Föreläsningar, Inspiration, Kick off

Sidan är under uppbyggnad. Info kommer snart. Tack för ditt tålamod!

Föreläsning - Inspiration - Kickoff

Frukostföreläsning
Lunchföreläsning
Kickoff
Walkfeeling - The story!

Företags clinics

Sidan är under uppbyggnad. Info kommer snart. Tack för ditt tålamod!

Teaman:
Ont i foten, knäna, höfterna, ryggen, nacken, hållning
Ergonomi
Stress, spänningsvärk
Orsaker till kronisk värk och inflammation
Förstå vad det är och halva jobbet är gjort

Vill kunna springa igen

90 minuter

 

Paketlösningar

Sidan är under uppbyggnad. Info kommer snart. Tack för ditt tålamod!

1 månad

3 månader

6 månader

1år

Team building

Sidan är under uppbyggnad. Info kommer snart. Tack för ditt tålamod!

Halvdag

Heldag

Två dagar

Ledarskapsutbildning

Sidan är under uppbyggnad. Info kommer snart. Tack för ditt tålamod!

Halvdag

Heldag

Två dagar

Vanliga frågor

Vi hjälper företag lyckas med sina friskvårdssatsningar!

Vi arbetar med företagsfriskvård på ett modernt, engagerande och effektivt sätt. Tiderna förändras, företag utvecklas med ljusets hastighet. 
Men den fantastiska människokroppen har redan utvecklats under 1000tals år.
I modern tid får vi lära oss köra bil, spela golf och utveckla olika spetskompetens för att arbeta. Men vi har aldrig fått lära oss hur vår kropp fungerar, hur vi kan förstå kroppens signaler och framförallt hur vi ska använda den naturligt. Det gör vi på Walkfeeling.

Vi vet att personer på en hälsosam arbetsplats gör ett bättre jobb. Det är logiskt och självklart. För att göra fler platser hälsosammare kombinerar vi att lära ut om hälsa- och friskvård, med kroppskännedom, insikter och glädje som håller motivationen uppe - i månader efter att vi satt igång. Det finns inga "quickfix" eller "one size fit all". Vi tror att riktig förändring tar tid, och därför har vi utvecklat våra metoder för att möjliggöra detta, på bästa sätt. 

Vad Walkfeelings rörelseträning kan göra för ert företag?

Varför känner vi så många kollegor som har ont, är stressade eller klagar på spänningar i kropparna? 
Är vi verkligen skapta för att känna oss inlåsta i våra kroppar? 
Nej det är vi inte och det behöver inte vara så!

Att gå och springa är medfödda egenskaper och naturliga rörelsemönster som många av oss har utvecklat sedan födseln. Men livet och samhället har gjort att vi har gått ifrån det logiska, naturliga och medfödda. Vi har ärvt vanor från våra familjer, drabbats av olika skador och skapat nya mönster genom att hålla på med fritidsaktiviteter, stillasittande positioner och olika sporter.

Vi har en kropp som tar oss hela vägen genom ditt liv. Att lära sig att använda den effektivt, respektfullt och intelligent kan ta oss en lång väg mot att återställa och behålla sin fysiska förmåga och ta fram det bästa i sin kropp.

Syftet med vår rörelseträning är att öka sin kroppsmedvetenhet. Att lära sig röra sig naturligt och skonsamt. Att känna in. Att lyssna på kroppen igen. Tänk att kunna gå, springa och hantera vardagen med lättare steg och känna lugn när du vill.

Hur går Walkfeelings rörelseträning till?

Rörelseträningen skräddarsys direkt till deltagaren och företagets behov! Som en skräddarsydd kostym. Personens vanor och hur man tar till sig träningen kommer styra utvecklingen. Vi kan inte veta hur individen ska reagera innan vi har börjat gå tillsammans. Exempelvis när man ändrar en nuvarande vana i sin gång, kommer kroppen reagera och fördela om belastningen i kroppen till en gammal vana som fortfarande är onaturlig.

Ni kan vara lugna. Vi är experter på att skapa en trygg och säker vägledning. Att omprogrammera sina vanor är en process. Det är ingen "one size fit all" eller en quickfix. Om ni är öppna för nya tankar kommer ni lära er något vid varje träningstillfälle som ni har nytta av för resten av era liv.

Allt vi gör är mycket logiskt och baseras på många års erfarenheter inom träning, medicin, vetenskap och hälsa. För hur skulle det kännas för er om ni kunde gå eller springa med lätta steg i vardagen och på arbetsplatsen?

För vem är Walkfeeling?

Oavsett vad ni gör på arbetsdagarna är Walkfeeling® rätt där med er. Oavsett om ni har personal som vill springa som vinden, återkomma efter en skada, kunna hålla långa presentationer, bära tungt på bygget eller bara njut av arbetsglädje med kollegorna. Det handlar om att låsa upp hinder och utforska möjligheter. Det handlar om det mest varaktiga förhållandet i era liv... det man har med sin kropp.

Walkfeeling® är för människor i alla åldrar. Vi tror på att alla som vill, kan lära sig lyssna på sin kropp och uppleva den på nya spännande sätt. Oavsett vad man tänker om sig själv, som att; jag är för gammal, jag har ont, eller jag har inte tid, så finns det något för alla. Man behöver ju inte ens byta om! Det spelar inte heller någon roll om man tränar mycket eller inte alls.

Vinster, lönsamhet och effekter för företag som tränar Walkfeeling!

Människokroppen är underbart utformad för rörelse men saker händer i livet som kan sätta oss tillbaka, dra ner sitt självförtroende och skaka sin känsla av kontroll. Ibland arbetar man obekvämt mot sin kropp och börjar komma på egen väg. Vi förstår det, och vi vill sätta tillbaka kontrollen i era händer.

Vinster och effekter kommer inom kort, tack för ditt tålamod.

 

Vårt besök hos Walkfeeling var en ögonöppnare för hela vår grupp. Ingen hade tänkt på hur man gick i vardagen och vilken effekt det har på kroppen över tiden. Alla som var med tyckte detta var väldigt lärorikt och inspirerande och betyget i utvärderingen blev 9,3 av 10 möjliga poäng! Vi har ett stort fokus på hälsa och att vi ska må bra på jobbet. Att vi dessutom kan lära oss röra oss på rätt sätt är väldigt värdefullt över tiden!

Vi kan varmt rekommendera Walkfeeling till alla som vill investera i sin viktigaste resurs!

 

- Stefan Rygert, Söderberg & Partners

Walkfeeling är en inspirerande föreläsning som får en att tänka till gällande sitt rörelsemönster! Han öppnade upp ett helt nytt sätt att lyssna till sin kropp - inombords. Kan varmt rekommendera Walkfeeling och att lyssna till dem då ämnet berör alla!

- Linda Svedensten, Borås Energi

Referens

- Namn Efternamn

Gör din anmälan här

Vi vill gärna prata med dig och höra vad som är intressant för dig. Fyll i ditt intresse eller gör din ansökan i formuläret nedan så bokar vi ett personligt möte med dig online eller via mobilen och lyssnar hur du vill ta ditt nästa steg.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Share