Det ligger 365 oskrivna blad framför dig. Vad vill du skriva?

Det ligger 365 oskrivna blad framför dig. Vad vill du skriva?

Gott Nytt År och god fortsättning!

Det ligger 365 oskrivna blad framför dig. Vad vill du skriva? En story du redan kan eller en ny berättelse? Det kan bli en ny historia med nya upplevelser och erfarenheter i bagaget när vi säger Gott Nytt År klockan 5 i 12 den 31 december i år.

Sedan den här bloggen började skrivas har vi funderat mycket kring kroppens sätt att kommunicera med oss. Kroppens ofantliga tålamod med oss och vår vilja, där hjärnan ”bara” koordinerar allt som kommer in och ut ur den. Men vad är det som gör att vi fattar de beslut vi gör i våra liv? Vi ställs inför dem varje dag, år ut och år in, och varje gång ska vi välja.

Varför väljer du det du gör? För någon annans skull? För den allmänna opinionens skull? För att det bara ska vara så? Ska det? ”Jag har aldrig ångrat någonting jag gjort. Jag har bara grämt mig några få gånger i livet, och det har varit när jag inte gjorde något jag väldigt gärna ville.”

Uttalandet kan ursäktas med att ”det var fler som påverkades av det” eller ”jag vågade inte” eller ”jag visste inte hur det skulle bli”. Det är någonstans här som det ställs till sin spets. Din dröm och önskan mot det där andra där ute. Vilket vinner? Ska du vinna i år?

Om du vill något annat med ditt yrkesliv och vill prova något utan alltför stor insats, ta kontakt med oss. Vi kanske kan erbjuda dig något du skulle ångra om du inte tog reda på mer om.

Walkfeeling 2019 kommer att bli ett år då vi behöver bli många att skapa kroppsmedvetna  människor. För det är så många där ute som letar efter hälsa och dom ser inte att dom bär det med sig. Hela tiden. Man behöver inte leta längre.

Walkfeeling- a way to become more human. Time to go back to basics…

Bli rörelsecoach

Gör Skillnad För Människor

Walkfeeling Academy kurser och utbildningar är inte som vanliga utbildningar. Hur många träffar du varje dag som ser exakt likadana ut som du? Dina rörelser och personlighet är lika unika som ditt utseende. Vår träning är skapt för att anpassa sig till varje individ, så också utbildningarna. Du kan röra dig lättare, snabbare, friare genom att använda det du har och att vara den du är. Välkommen att ta steget och kroppen tillbaka…


Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.