Är det förbjudet att vara avslappnad i vardagen?

Är det förbjudet att vara avslappnad i vardagen?

”Vilka sanningar går du runt med i din relation till din kropp?”

Ge dig själv ett löfte i julklapp. Inte ett nyårslöfte för dom har så dåligt rykte… Nej, slå in en tanke och kanske en dröm i ett paket och öppna den på julafton. Ett litet kort med en mening på eller en lapp med en ide. Och så när du öppnat det paketet på julafton, så lägger du den på den där lilla eller stora högen med julgåvor som du eventuellt fått. Sedan har du två röda dagar där du kanske tillhör dem som jobbar eller också som många, är ledig från det du fyller dina dagar med resten av året. Du har då tid att fundera lite på vad det där lilla paketet betyder för dig.

Hur viktigt är det som står på lappen, och hur viktigt är det andra i den där eventuella gåvohögen från julafton? Ny mössa? Ett tillbehör till datorn? En ny el-pryl? En mixer? Presentkort på en spa-behandling? Listan kan förmodligen göras fruktansvärt lång på alla grejer som har handlats, men klår dom din dröm?

Vad är du beredd att avstå för att uppnå något annat? För så är det. Vill man uppnå ett nytt resultat måste man ju ändra det man gör. På ett eller annat sätt.

I Walkfeeling Park ändrar vi om i människors rörelser. Eller rättar sagt – människor gör det själva, och vi har nöjet att gå bredvid och få delta i deras insikter om sig själva och sin rörelse. Som grädde på moset händer det saker i människors inre värld på fler plan; det landar lugn, självinsikt, avslappning, bättre närvaro och massor med annat gott som bidrar till en ökad livskvalité. Och i tränarna vi utbildar landar en konkret insikt om att det här kan man jobba med. Ingen lokal, inga träningskläder, inga redskap. Bara dig själv, dina två ben och två öron att lyssna mycket med när du möter en annan människa. Sedan skapar man en upplevelse tillsammans när man går och förändrar lite i hur man gör det.

Det finns en kommentar jag fått från en kvinna som jag tränade i begynnelsen av Walkfeelings resa, som avslöjar vår förmåga att skapa ”sanningar” om kroppen som kanske inte alls är sant. Efter några månader av träning i att hitta ett skonsamt sätt att använda kroppen landade insikten som en handgranat i bröstkorgen på henne; ”Får jag lov att slappna av ??!”

Vilka ”sanningar ” går du runt med i din relation till din kropp?

Hur lyssnar du på den och vilka förväntningar har du på den?

Vill du till exempel kunna springa en sträcka på en viss tid? Vill du ha en plattare mage? Förväntar du dig att du ska orka driva runt en familj, ha en framgångsrik jobbkarriär och ha ett stort socialt umgänge och vara pigg på fredag eftermiddag? Eller lever du med någon annan sanning som styr din syn på kroppen och därmed ditt mående?

Vi har en väg för de flesta människor som vill hitta på något nytt. Till exempel om du har ett ok jobb som du vill kombinera något annat, bli Gångtränare genom vår 6 dagars Gångtränarutbildning. Eller en 2 dagarskurs bara för din alldeles egen skull. För att lära dig mer om dig själv och din kropp i rörelse.

Man kan också lägga till ett ben i det företagande man eventuellt redan har inom friskvård eller helt byta karriär och bli Walkfeeling Rörelsecoach. Det här har blivit den absolut mest populära utbildningen vi har.

Walkfeeling Academy har ett spännande 2019 framför sig. Än finns tid att välja en ny väg för ditt 2019. Har du svårt att greppa vad vi gör? Vi erbjuder 20 minuter gratis rådgivning. Vill du bli uppringd av oss? Gör det enkelt och låt oss kontakta er. Maila ditt namn och mobilnummer till goteborg@walkfeeling.se så ringer vi upp dig.

The Walkfeeling Team

GOD JUL alla walking peeps<3

Bli rörelsecoach

Gör Skillnad För Människor

Walkfeeling Academy kurser och utbildningar är inte som vanliga utbildningar. Hur många träffar du varje dag som ser exakt likadana ut som du? Dina rörelser och personlighet är lika unika som ditt utseende. Vår träning är skapt för att anpassa sig till varje individ, så också utbildningarna. Du kan röra dig lättare, snabbare, friare genom att använda det du har och att vara den du är. Välkommen att ta steget och kroppen tillbaka…


Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.