Jag älskar verkligen mitt jobb!

Jag älskar verkligen mitt jobb!

Jag älskar verkligen mitt jobb!

Hur många människor kan verkligen säga det? Och är du i så fall en av dem?

Vissa av oss har ett jobb vi utför eftersom det inte finns något annat intressant alternativ och betraktar med avund, de som har ett jobb de verkligen tycker om. De vaknar positiva på morgonen  och ser fram emot varje dag.

Är förändringen verkligen möjlig? Och om det är så, kunde det gå att genomföra i små enkla steg? För att göra förändringen mindre riskabel! Tänk om det är möjligt? Att jobba med något du verkligen skulle tycka om! Med antagandet att du skulle älska att arbeta med människor och samtidigt med något helt unikt.

Vad har du att förlora, för att ta reda på mer? Tänk dig att vakna varje morgon och se fram emot varje dag, våra tränare gör det, och de kommer alla från olika livsstilar. Kanske kan 2019 vara året du gillar allt mer, och allt för att du gjorde ett telefonsamtal. Vad har du att förlora… Vi ser verkligen fram emot att höra från dig.

Om du är intresserad av utbildningen, är du välkommen att kontakta oss så besvarar vi dina eventuella frågor samt bokar in tid för personligt samtal online eller ett möte i vår nya lokal.

Maila till: goteborg@walkfeeling.se
Ring: 0707-59 38 83, Walkfeeling admin

”Jag har blivit lugnare i mitt sätt att röra mig. Blivit mer medveten vad som händer i kroppen. Lärt mig att känna efter, lyssna på kroppens signaler. Nu är det så roligt att hjälpa andra uppleva samma sak” Carina utbildad Rörelsecoach hos Walkfeeling Academy

Varma hälsningar Walkfeeling Team

Bli rörelsecoach

Gör Skillnad För Människor

Walkfeeling Academy kurser och utbildningar är inte som vanliga utbildningar. Hur många träffar du varje dag som ser exakt likadana ut som du? Dina rörelser och personlighet är lika unika som ditt utseende. Vår träning är skapt för att anpassa sig till varje individ, så också utbildningarna. Du kan röra dig lättare, snabbare, friare genom att använda det du har och att vara den du är. Välkommen att ta steget och kroppen tillbaka…


Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.