Kan det vara så logiskt att vi inte ens ser det?

Kan det vara så logiskt att vi inte ens ser det?

Kan det vara så logiskt att vi inte ens ser det?

Och att vi fortfarande inte tror på det fastän vi faktiskt ser det?

Den historiska myten att jorden är platt fick leva länge innan den blev just historia. Icke desto mindre har jorden alltid varit rund men många trodde inte på det. Tills motsatsen bevisades och flertalet köpte det runda klotet. Förutom dom som höll fast vid den vedertagna bilden att den var platt. En välbekant sk faktoid, dvs en föreställning som hålls för sann, men som i själva verket är felaktig. Har vi kvar den största faktoiden i historien att avslöja?

Kan det vara så att vår så kallade sanning idag om kroppen och dess smärta, stress och stelhet och nedsatt funktion, bygger på en tro att vi med vårt intellekt och kunskap kan ”rätt till” den? Är det så att vi har en övertro på den kunskap vi skaffat oss när vi kartlagt kroppen och därmed tror att vi hittat Receptet som löser problemet?

Tänk om det finns en inneboende, medfödd förmåga i varenda cell i kroppen att läka när den kan, och bokstavligen gå i döden när den har gjort sitt jobb klart. Ingen kunskap eller kartläggning i världen kan ifrågasätta detta.

Då kommer tiotusenkronorsfrågan; hur kommer vi åt denna medfödda förmåga? För då skulle vi ju komma åt nyckeln till hälsa, välmående, fullt batteri och kraft och glädje att göra allt det där som är kul när arbetsdagen är slut, men dagen ännu har timmar kvar. Orka vara ledig!

Gör vi det genom att låta kroppen ”vara ifred”? Göra sitt jobb, laga, läka och återhämta sig på natten, köra den klokt och skonsamt på dagen med bra bränsle och sköna tankar och känslor? Ja, de flesta av oss känner ju till att en bra livsstil med maten, träningen och sömnen spelar roll, men har du tänkt på om hur du i varje sekund står, går och rör dig spelar roll för hur du mår? Tänk om det är så att du inte ens sett det? Än mindre tror att det spelar roll?

Välkommen till Walkfeeling. Vi tror att det spelar roll och vi utbildar coacher i ett nytt sätt att hjälpa människor att hitta sin egen, personliga väg till hälsa.

Vill du veta mer så delar vi gärna med oss av det vi upptäckt. Välkommen att kontakta oss. goteborg@walkfeeling.se

We walk and talk together.

Bli rörelsecoach

Gör Skillnad För Människor

Walkfeeling Academy kurser och utbildningar är inte som vanliga utbildningar. Hur många träffar du varje dag som ser exakt likadana ut som du? Dina rörelser och personlighet är lika unika som ditt utseende. Vår träning är skapt för att anpassa sig till varje individ, så också utbildningarna. Du kan röra dig lättare, snabbare, friare genom att använda det du har och att vara den du är. Välkommen att ta steget och kroppen tillbaka…


Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.