Min farmor, föddes 1920, hon älskade sitt jobb!

Min farmor, föddes 1920, hon älskade sitt jobb!

Min farmor, som föddes 1920, jobbade som butiksbiträde i en slakteributik hela sitt yrkesliv. Hon kunde sitta och berätta om människor hon mött där hon stod bakom disken och servade dem med allt från helgstekar till finskuren skinka och syltor. Hon log och pratade med värme om sitt arbete och det faktum att hon fick prata med folk och dela deras historier, varje dag.

”Jag älskade verkligen mitt jobb!”, sa hon. Och hon menade det.

Hur många människor säger det idag? Hur många känner du som varje morgon slår upp sina ögon och säger ”Yess! En ny dag fylld med det jag älskar!” Gör du det? Vissa av oss har ett jobb vi utför eftersom det inte finns något annat intressant alternativ, och betraktar med avund dem som har ett jobb de verkligen tycker om. De som vaknar positiva på morgonen och ser fram emot dagen.

Är förändringen verkligen möjlig? Och om det är så, går den att genomföra i små enkla steg? För att göra förändringen mindre riskabel i det liv man redan har. Tänk om det är möjligt? Att jobba med något du verkligen skulle tycka om! Med antagandet att du skulle älska att arbeta med människor och samtidigt med något helt unikt.

Vad har du att förlora, för att ta reda på mer? Tänk dig att vakna varje morgon och se fram emot varje dag. Våra tränare gör det, och de kommer alla från olika livssituationer. En återkomst efter mammaledighet med en önskan att göra något annat än innan barnen kom.
Ett administrationsarbete med en massörkarriär bakom sig som sliter på kroppen, där önskan att jobba med människor igen tagit över. Eller en kille som arbetar på ett jordbruk och vill något mer, något annat. Exemplen är många och varierande.

Kanske kan 2019 bli året då du agerar på den tanke och känsla som funnits ett tag. Året som blir något annat, något nytt och med en känsla av glädje och meningsfullhet där det startade med ett enkelt samtal.

Vad har du att förlora? Absolut ingenting. Vad vinsten är? Hör av dig så delar vi  gärna med oss av det vi upplevt tillsammans, med både klienter och nya tränare i Walkfeeling Academy.

Vi ser verkligen fram emot att höra från dig.

Om du är intresserad av utbildningen, är du välkommen att kontakta oss så besvarar vi dina frågor och bokar in tid för personligt samtal online eller ett möte i vår nya lokal.

Maila till: goteborg@walkfeeling.se
Ring: 0707-59 38 83, Walkfeeling admin

Varma hälsningar Walkfeeling Team

We walk together and we learn together.

Bli rörelsecoach

Gör Skillnad För Människor

Walkfeeling Academy kurser och utbildningar är inte som vanliga utbildningar. Hur många träffar du varje dag som ser exakt likadana ut som du? Dina rörelser och personlighet är lika unika som ditt utseende. Vår träning är skapt för att anpassa sig till varje individ, så också utbildningarna. Du kan röra dig lättare, snabbare, friare genom att använda det du har och att vara den du är. Välkommen att ta steget och kroppen tillbaka…


Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.