Det hade inte direkt med rörelse att göra!

Det hade inte direkt med rörelse att göra!

”Jag kände att jag ville dela med mig av hur jag känner. För det ni gör är så värdefullt!”

Det kom ett samtal i förrgår. En tjej som ringde och bara helt ocensurerat ville dela med sig av något mycket personligt och för henne väldigt positivt. Och vet du vad, det blev precis lika varmt och positivt för mig. För hon ville berätta om vad hon tillsammans med oss och sina kurskamrater hade fått ut av den utbildning hon genomgår på Walkfeeling Academy. Det hade inte direkt med rörelse att göra, inte heller skador eller om hur kroppen fungerar. Det var större än så. Hon kände att hon hade fått en gemenskap och värme och blivit mer närvarande i alla de möten hon har med människor varje dag.

”Det här är ju något man behöver vilket jobb man än har !?!”

Och faktiskt är det här något som flertalet av våra deltagare på Walkfeeling Academy upplever. Man går en kurs i hur man kan lära sig gå och röra sig på ett skönt och skonsamt sätt, och på köpet får man en personlig resa i ömsesidighet, närvaro och reflektion där avslappning både mentalt och fysiskt är en nyckel till livsbatteriet. Det är starkt, det är nytt, men ändå så gammalt. Och vi vill att fler ska få tillgång till det här, för det som händer när du börjar lyssna på kroppen och faktiskt låter den styra din vardag lite mer, gör att du orkar mer, stressen avtar och du får ut mer av det du tar dig för!

Du kan börja en Gångtränarutbildning i höst, fredagen den 19 oktober, och sen slutar man aldrig att gå. Med kroppen. Inte mot den. Det är 6 dagar fördelat på 3 tillfällen och det finns ingen utbildning på marknaden som på så kort tid ger människor så mycket som är användbart omedelbart! Det behövs ingen lokal, behövs inga särskilda träningskläder, redskap, utseende, fysik,  you name it. Man går, pratar, känner efter, ändrar lite och har lite övningar för sig. Det är logiskt. Och det ger så mycket tillbaka till både dig och den du coachar.

Kom till vårt cybermöte på onsdag kväll, 10/10 kl.19:00 så får du träffa någon av oss i Walkfeeling teamet. Ställ frågorna du kanske har, ta reda på lite mer om huruvida detta faktiskt är det du letat efter. Är det en pusselbit du kanske tycker fattas i ditt yrkes liv eller på fritiden? Eller vill du ”bara” göra något nytt, lära dig om något du har glädje av själv och kan dela med dig av till andra, och dessutom ta betalt för !?!

Nu ska jag kosta på mig att bli lite personlig. Jag har som kroppterapeut träffat tusentals klienter genom åren. Det är först nu jag ser riktig återhämtning och läkning hos människor jag försökt hjälpa. För med Walkfeeling hjälper de sig själva och det är det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Och jag har gjort en del… Vågar du också?

We walk together.

Camilla och Walkfeeling Team

Bli rörelsecoach

Gör Skillnad För Människor

Walkfeeling Academy kurser och utbildningar är inte som vanliga utbildningar. Hur många träffar du varje dag som ser exakt likadana ut som du? Dina rörelser och personlighet är lika unika som ditt utseende. Vår träning är skapt för att anpassa sig till varje individ, så också utbildningarna. Du kan röra dig lättare, snabbare, friare genom att använda det du har och att vara den du är. Välkommen att ta steget och kroppen tillbaka…


Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.