Walkfeeling

Loading Quotes...
walkfeeling_logo_black-120

Individuell träning - boka tid för att hitta din egen Walkfeeling och Runfeeling

"Vad kan hända i din kropp om du går fel?"
Vilka effekter skulle det kunna ha på din kropp och ditt liv?

Många människor går omkring med omedvetna handbromsar i kroppen.
De flesta känner smärtor, stelhet eller spänningar. Men lever med falska sanningar om att det är som det är, jag är för gammal, det går inte göra något åt min kropp.

I vårt ljusa och inbjudande center i Majorna, Göteborg kan du gå sida vid sida med en av våra kvalitetssäkrade tränare. Under ca 60 minuter guidar våra tränare dig till att själv känna och upptäcka hur du kan förstå och frigöra ditt rörelsemönster.

Vår träning är för alla människor i alla åldrar. Vi tränar 8 åringar till den äldsta som är 94 år. Walkfeeling är för dig som inte gillar att träna eller för dig som tränar extremt mycket. Vi ser fantastiska resultat för dem som tränat med oss 5-15 gånger. Vi erbjuder också träning för löpare och idrottare som vill spara rörelseenergi eller optimera sitt rörelsemönster. Tänk att kunna gå eller springa och återhämta sig samtidigt! Vi ser fram emot att gå tillsammans med dig.. Varmt välkommen!

Vi har även tränare i olika städer i Sverige som tar emot dig på sin mottagning eller i ett passande utrymme, tex en idrottshall.

Boka din tid på bokadirekt uppe i högra hörnet eller maila till goteborg@walkfeeling.se för mer information.

Ta steget tillbaka till det naturliga och upptäck:

  • Dina egna nycklar som kan låsa upp din kropp. Dessa har du nytta av för resten av livet.

  • Hur du kan gå på ett sätt som stärker, återhämtar och läker din kropp samtidigt

  • Öka din känsla och närvaro i dina vardagsrörelser, som ej tar tid från arbete, idrott eller fritid.

"Sedan jag lärde mig Walkfeeling är jag i stort sett smärtfri. Jag går annorlunda eftersom mitt gamla sätt att gå inte längre känns bra. Jag har tränat i snart ett år totalt 10 gånger. Det är skönt att det får ta tid och jag lär mig nya saker om min kropp och rörelse vid varje träningstillfälle. När jag ändå får ont ibland, så kan jag gå mig fri från smärtan. Otroligt, men sant!"

- Marita Forsvid

Inde-traning-walkfeeling
individuell-traning-walkfeel
traning-ind-walkfeeling

"Jag har inte längre problem i min rygg, nacke eller mina höfter."

- Olof Eriksson

Fyll i dina uppgifter nedan om du är intresserad av att veta mer om Walkfeeling.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Att man kan lära sig och gå igen fast mycket bättre var inget jag visste om innan jag stötte på Wakafeeling på Vgr:s Hälsomässa på Åhaga i Borås. Men jag fick en del förklarat för mig på mässan och signade upp för 3 gånger till att börja med. Och det var helt super!
Redan efter första gången fick jag mig flera tankeställare och jag tänkte på dessa tills nästa lektion.
Att man fick förklarat att hårt isättsande hälar fortplantade sig i hela kroppen t.ex. hur det påverkar hela kroppen. De ställer frågor som man får tänka till, hur gick jag här nu, hur gjorde jag när jag gick innan. De väcker och förklarar tankar på gången man har. Jag känner bara efter tre gånger att jag redan börjat gå bättre och inte har lika ont, sen är det en process som tar tid att lära om och det kommer säkert svackor men jag tycker veeklifen om deras koncept!! Trevlig och serviceminded personal är ett stort plus. Jag rekommenderar dem verkligen om man har olika gång eller löpningsproblem mm och har ont. Deras metod är suverän, och är ju individuell eller i grupp. Man lär sig att bryta ett gammalt dåligt mönster!

- Yvonne, VGR

DSC_5395_cirkel

Tommy Olausson
Grundare av Walkfeeling
Head Coach
0709-220438
tommy.olausson@walkfeeling.se

DSC_5382_2_cirkel

Camilla Svensson
Head Coach
0707-593883
camilla.svensson@walkfeeling.se

DSC_5361_2_cirkel

Jenny Holmgren
Head Coach
0702-755921
jenny.holmgren@walkfeeling.se

Grupp-traning-walkfeeling
walkfeeling_nov_ind
Individuell-träning-walkfeeling